Novosti Sport Događanja

Vjekoslav Lučić hat- trickom osigurao Turopoljcu tri boda u Vukovini

18.09.2016. / Nefertum IT
Derbi utakmica šestog kola Prve županijske lige odigrana je danas poslije podne u Vukovini gdje je neporaženi Ban Jelačić ugostio susjede iz Kuča, momčad Turopoljca. Prema prikazanome ova utakmica je bila daleko više od ranga Prve županijske lige. Visoki ritam, mnoštvo lijepih poteza, obrane vratara, prvenstveno gostujućeg Marija Zagorca te hat- trick Vjekoslava Lučića obilježili su utakmicu koja je odigrana i u ambijentu kakav i doliči susjedskim derbijima.

derbi velika.jpg

Domaća momčad je povela preko Filipa Vojnovića da bi sastav trenera Vlade Horvata neposredno pred odlazak poravnao rezultat preko Vjekoslava Lučića koji Turopoljac u 55. dovodio u vodstvo. Zagospodarili su potom igrači Bana Jelačića terenom, a sve njihove pokušaje zaustavio je Mario Zagorac koji je ostao nemoćan u 87. minuti kada ga je iz blizine matirao Stipe Horvat.

No, tek što je lopta krenula s centra Turopoljac je ponovno poveo, a strijelac pobjedničkog zgoditka za veliko veselje na gostujućoj klupi i u dijelu gledališta gdje su bili Kučani bio je Vjekoslav Lučić.

derbi velika 1.jpg

Nakon devedeset odigranih minuta Banu Jelačiću je pripao umjetnički dojam, dok su tri boda pripala gostima koji su tako uspjeli prebroditi teške dane nakon pomalo neočekivanog poraza od Rugvice.

derbi velika 2.jpg

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 6. KOLO
NK BAN JELAČIĆ – NK TUROPOLJAC 2:3 (1:1)
STRIJELCI:
1:0 Vojnović (7), 1:1 Lučić (44), 1:2 Lučić (55), 2:2 Horvat (87), 2:3 Lučić (88)
NK BAN JELAČIĆ: Ćorković, Miović (od 20. Matišić, od 81. Nujić), Kovačević, Sokić, Matejčić, Ivanda (od 46. Antunović), Petravić, Horvat, Vojnović, Debijađi, Biljan. TRENER: Emil Družić
NK TUROPOLJAC: Zagorac, Jakovljević, Berković (od 65. Radilović), Novosel, Šestok, Đurašin (od 60. Bušić), Milatović, F. Hajduk, Fabijančić, I. Hajduk, Lučić. TRENER: Vladi Horvat  

Podijeli