Novosti Sport Događanja

Vlado Horvat novi trener Mraclina

14.09.2017. / Sportska redakcija

U redovima županijskog prvoligaša iz Mraclina zvona za uzbunu su se oglasila. Nakon četiri odigrana kola novog prvenstva Mraclin je na pretposljednjem, petnaestom mjestu sa samo jednim bodom uknjiženim u susretu protiv Bune nakon čega su upisana tri poraza (Sava, Kloštar, Sloga).

Danak lošem ulasku u prvenstvo platio je trener Emil Družić, koji je zimus stigao u Mraclin s ciljem spašavanja kluba od ispadanja iz Jedinstvene županijske lige u čemu nije uspio, a kako rezultati niti u novom prvenstvu nisu krenuli uzlaznom putanjom došlo je do razlaza. Na užarenoj klupi zamijenit će ga iskusni Vlado Horvat kojem Prva županijska liga nije nikakva nepoznanica.

-Uvijek me se zvalo kad su situacije bile teške. Vjerujem da imam snage da igračima vratim vjeru u nogomet, no to ne ide preko noći. Potencijala ima, no neke stvari nisu bile posložene kako treba- na prvu će novi trener Mraclina, Vlado Horvat.

Uz tešku situaciju, ne očekuje ga niti lagani debi, jer Mraclin u nedjelju gostuje u Kučama kod vodećeg Turopoljca kojeg je Horvat s uspjehom vodio proteklih sezona.

-Nije bajno, potrebna nam je pobjeda za mir. Najteže je što na startu igramo u Kučama. Oni su favoriti, no ja se neću predati, malo ću sve presložiti i pokušati uzeti bodove- kaže Horvat.

Inače, u nastavku prvenstva Mraclin bi trebao biti jači za Josipa Dolibašića, Ivana Đurašina i Tomislava Novosela koji pravo nastupa stječu od šestog kola.

Podijeli