Novosti Sport Događanja

Vukovi testiraju Bikove u Draženovom domu, Kapusta pohvalio prvi dio priprema

26.08.2021. / Damir Žbulj

Nova košarkaška sezona sve je bliže, a nakon malo više od dva tjedna početnih priprema košarkaši Gorice imat će prvu pravu provjeru.

U petak od 18 sati u KC Dražen Petrović gostovat će kod Cibone.

Velikogorički Bikovi napravili su nekoliko izmjena u svom sastavu, otišlo je nekoliko izuzetno bitnih igrača, poput Mazalina i Ivana Majcunića, koji će u novoj sezoni braniti boje Cibone...

Ali, stigla su neka nova imena i ekipa pod vodstvom Josipa Sesara trebat će sigurno još malo vremena za uigravanje.

Roster su pojačali Majić, Cvitković i Cinac, prve profesionalne ugovore potpisali su Ivanetić, Miloloža i Sokol, no, okosnica momčadi je i dalje tu, od Bakovića i Mašića, preko Uljarevića, Kalajžića i Savića pa do Borne Kapuste, koji je prošle sezone bio najbolji asistent domaćeg prvenstva.

"Cibona je složila vrlo mladu i potentnu momčad, što znači da ćemo na parketu morati adekvatno odgovoriti, kako fizički tako i energetski. Što se nas tiče, dobro smo odradili prvi dio priprema. Došlo je nekoliko novih igrača i sigurno će nam trebati par utakmica da se uigramo i da se sve to dobro posloži. Vjerujem da će biti dobra i zanimljiva utakmica, koja će biti od koristi za obje momčadi," najavio je iskusni razigravač Goričana.

Puno promjena na ulasku u novu sezonu doživjela je i Cibona pa će u petak za obje ekipa to biti jedan kvalitetan ispit trenutne forme.

 

 

 

Podijeli