Novosti Sport Događanja

Za vikend prvi turnir mlađih pionira "Pharma sport kup"

18.08.2016. / Nefertum IT
Nakon vrlo uspješne organizacije 4. „Trofeja Ban Jelačić- Jako kupa“, vrijedna ekipa iz Nogometnog kluba Ban Jelačić za ovaj vikend u Vukovini priprema novo dvodnevno nogometno druženje. Tako će se tijekom ove subote i nedjelje na igralištu u Vukovini održati prvi turnir mlađih pionira „Pharma sport kup“ (igrači rođeni 2005. i mlađi) koji bi trebao okupiti 12 momčadi.

-Budući da je ovo prvi turnir nismo išli u širinu obzirom da imamo samo jedno igralište. Nekih ideja je bilo da se turnir možda paralelno održi u još nekim mjestima, no uvijek treba ići korak po korak te je za ovu godinu savim dovoljno 12 momčadi koje će se nadmetati dva dana. Treba postaviti dobre temelje kako bi svi klubovi znali da se u tom terminu održava ovaj turnir- ispričao nam je ispred organizacijskog odbora Branko Pavlica.

ban velika.jpg

Uz domaće turopoljske momčadi (Ban Jelačić, Gorica), na turniru će sudjelovati i klubovi sa šireg zagrebačkog (Dinamo, Zagreb, Lokomotiva, Špansko, Rudeš, Mladost Buzin, Zelina) i sisačko- moslavačkog područja (Segesta, Mladost Petrinja). Početak turnira i razigravanje u četiri skupine je u subotu od 10 sati, dok nedjeljna nokaut faza kreće od 13 sati i završava finalnom utakmicom čiji je početak predviđen za 19 sati.

Podijeli