°C 7

Započela velikogorička teniska liga, još uvijek se možete prijaviti

13.04.2018.

Sportska redakcija

Početkom travnja započelo je osmo izdanje Velikogoričke teniske lige u organizaciji Teniskog kluba iTeam. Od ove godine organizacijski ligu podržava partner GDSI- Glavno da se igra. Upravo zbog toga cilj ove lige je da okupi što više tenis rekreativaca koji su raspoređeni u lige od pet igrača, koji temeljem postignutih rezultata iz mjeseca u mjesec napreduju ili nazaduju.

-Liga je organizirana za sve igrače i igračice starije od 15 godina. Oni mlađi od 15 godina mogu se uključiti u juniorsku verziju lige u kontaktu sa svojim trenerima- ispričao nam je jedan od voditelja lige, Miha Troha.

Na kraju ljetne sezone igra se i završni turnir Masters „Najbolji od najboljih“ i taj se turnir boduje za završnu rang listu. Ako i vi želite biti sudionikom još uvijek se možete prijaviti na email tk.iteam.vg@gmail.com ili na broj 091/3344-031 (Miha Troha). Također, na spomenutim adresama moguće je izvršiti i upise u školu tenisa koja također dolaskom ljepšeg i toplijeg vremena započinje s još intenzivnijim radom.

Članarina za sudjelovanje u ligi iznosi 150 kuna.