Novosti Sport Događanja

Ženska ekipa Velgora pobjednik županijskog Kupa

12.06.2018. / Sportska redakcija

U organizaciji Košarkaškog kluba Velgor, a uz podršku Zajednice športskih udruga Grada Velike Gorice i Košarkaškog saveza Zagrebačke županije u sportskoj dvorani Osnovne škole Čiče odigran je trokut turnir za mlađe kadetkinje na kojem su uz domaćina KK Velgor, sudjelovale i košarkašice Jabuke i Samobora. Bio je to svojevrsni županijski kup kojim je okončana ova košarkaška sezona, a  na kojem su se pobjedom okitile košarkašice Velgora.

Mlade Velikogoričanke su u dva odigrana susreta ostvarile dvije pobjede; Samobor je svladan s 37:21, dok je Jabuka poražena s 39:24. Drugo mjesto pripalo je curama iz Zaprešića, koje su bile uvjerljive u susretu s mladim Samoborkama.

Odličnu organizaciju, domaćin je upotpunio prigodnim nagradama. Uz pobjednički pehar sve sudionice nagrađene su medaljama, a najbolja igračica turnira Mia Matuško (KK Jabuka) i najbolji strijelac turnira Antonija Miloloža (KK Velgor) statuama. Nagrađene su i najbolje igračice klubova mare Theodora Bervanakis (KK Samobor) i Ema Kutlić (KK Velgor).

REZULTATI I POREDAK
REZULTATI: KK Velgor-KK Samobor 37:21, KK Velgor-KK Jabuka 39:24, KK Jabuka-KK Samobor 37:16
POREDAK: 1. KK Velgor 4, 2. KK Jabuka 3, 3. KK Samobor 2

Podijeli