Novosti Sport Događanja

ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara

12.10.2017. / Sportska redakcija

Protekle nedjelje u Zagrebu je održano 26. izdanje Zagrebačkog maratona kojeg je pohodilo više od 10 trkača iz svih zemalja svijeta. U takvoj konkurenciji okušala su se i tri Goričana, Goran Grdenić koji je nastupio na maratonskoj utrci, te Dino Bošnjak i Tin Kaurić koji su sudjelovali u građanskoj utrci na 5 kilometara. Isto, tako zagrebačkom metropolom trčalo je i sedam natjecatelja Maraton kluba Velika Gorica.

Goran Grdenić kojem je Zagrebački maraton bio veliko finale nakon dviju pobjeda, niti ovoga puta nije razočarao. U jakoj konkurenciji osvojio je sedmo mjesto.

-Odličan rezultat, bude li i dalje ovako trčao bit će još tu dobrih rezultata- kaže trener Damir Bošnjak.

Trka građana na 5 kilometara bila je mačji kašalj za Dinu Bošnjaka koji je bio neuhvatljiv za ostatak konkurencije.

-Bitno da je pobijedio. Nije bilo lagano, no išao je brzo i rezultat se vidi- o Dinovoj utrci će Damir.

Uz Dinu istu je dionicu trčao i Tin Kaurić koji je zauzeo četvrto mjesto, a isti je plasman u ženskoj konkurenciji postigla Mirjana Šimek Bilić. Novi izlazak na stazu gorički trkači imat će u Šibeniku 21. listopada, dok ih 4. studenog očekuje nastup na Prvenstvu Hrvatske u krosu.

Galerija slika

ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara ZG maraton: Dino Bošnjak najbrži na 5 kilometara

Podijeli