Novosti Sport Događanja

Zoran Tomčić napustio Gradiće i preuzeo Segestu

07.10.2018. / Sportska redakcija

Sada je i službeno- Zoran Tomčić više nije trener Gradića. Posljednjih dana u nogometnim krugovima Turopolja ime Zorana Tomčića često se spominjalo, kao potencijalnog trenera sisačke stare dame, Segeste. Danas je ta vijest i službeno potvrđena, te je Zoran Tomčić predstavljen kao trener nekadašnjeg prvoligaša i Siska, gdje je i sam, nakon Radnika proveo jedan dio svoje igračke karijere.

-Za Sisak i Segestu me vežu lijepe i ugodne uspomene i sjećanja. Tamo je mnoštvo mojih prijatelja, kojima je sada potreban pomoć i odlučio sam prihvatiti njihov poziv te otići put Siska. U više navrata od tamo sam bio zvan da dođem, no tada nisam bio spreman, kao ni ljetos, no sada sam odlučio prihvatiti taj izazov i pomoći klubu- na prvu će novi trener sisačkog četvrtoligaša, Zoran Tomčić koji je jutros s novom momčadi odradio i prvi trening, dok je popodne bio na utakmici u Odri protiv koje će debitirati na klupi.

-Sadašnja pozicija i broj bodova koje ima Segesta nisu realno stanje vrijednosti. Moramo se primiti posla i krenuti u osvajanje bodova. Vjerujem kako ćemo protiv Odre i Croatije protiv kojih igramo doma uloviti zalet i put prema gornjem dijelu poretka- kaže Tomčić.

U protekle nešto više od dvije sezone Gradići su pod Tomčićevim vodstvom napravili veliki stvari; prve sezone u trenutku dolaska momčad je imala samo jedan bod, no ostanak je ostvaren bez većih stresova, dok je lani napravljen još veći iskorak, te su Gradići postigli najbolji rezultat u klupskoj povijesti. Nažalost, eru na klupi Gradića zaključio je minimalni porazom u Bedekovčini od Tondacha.

-Gradići u nastavku prvenstva želim sve najbolje. Ja osobno ponosan sam na protekle dvije godine u kojima smo radili i napravili velike stvari. Uspjeli smo se stabilizirati i postati klub o kojem su svi u Turopolju pričali najbolje. Hvala Upravi i navijačima na svemu. Stranicu u Gradićima sam zatvorio i sada se okrećem Segesti- zaključio je razgovor Tomčić.

Podijeli