Novosti Sport Događanja

Žumberačka utrka: Škrinjarić zlatni među muškim seniorima

03.09.2018. / Petar Brnada

Na Međunarodnoj Žumberačkoj utrci održanoj protekle subote, predstavnik MK Velika Gorica, Bruno Škrinjarić, je na stazi od 15 kilometara osvojio sedmo mjesto u ukupnom poretku te zlatnu medalju u kategoriji muških seniora.

Bilo je to 23. izdanje Žumberačke utrke u sklopu koje se na dionici od Radatovića do Sošica trčalo 15 te 6 kilometara, a za one najmlađe održana je i Dječja utrka.

Utrka je ove godine okupila ukupno 135 atletičara iz Hrvatske, BiH, Slovenije, Srbije te Mađarske, i to većinom starih „poznanika“ koji Žumberkom trče već dugi niz godina.

Dodajmo da je Bruno postignutim rezultatom ujedno i popravio svoj najbolji rezultat na ovoj utrci za više od 3 minute te tako sjajno započeo novu sezonu utrka.

Petračić i Martinec ostvarile plasman na Kup Hrvatske

U Varaždinu su proteklog petka održane kvalifikacije za Kup Hrvatske u atletici za kadetkinje na kojima su sudjelovale i članice MK Velika Gorica.

Za mjesto u Kupu borile su se Tena, Tara i Anja Petračić, Ema Vuković, Livia Debelić, Tena Martinec i Hana Tašaković, a plasman su uspjele ostvariti Tena Petračić i Tena Martinec.

Foto: Maraton klub Velika Gorica

Podijeli