Novosti Sport Događanja

Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna

19.12.2017. / Sportska redakcija

Bez prevelikih rasprava skupštinari Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije usvojili su sinoć plan rada i financijski plan za 2018. godinu. On se nije previše mijenjao u odnosu na prethodne godine.

Iako je Skupština sinoć u Jastrebarskom usvojila financijski plan u iznosu od 4 825 000,00 kuna, postoji vjerojatnost da on bude uvećan za pola milijuna kuna, jer će se na današnjoj sjednici Županijske skupštine uložiti amandman na povećanje sredstva za Športsku zajednicu.

-Postoje velike šanse da se to i dogoditi, radi čega ćemo morati napraviti rebalans- rekao je predsjednik Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije, Vladimir Bregović koji se nada da ako prođe ovaj amandman da će to osjetiti i klubovi.

Ako Zajednica dobije traženo povećanje od pola milijuna kuna, 300 tisuća kuna namijenilo bi se za stipendije sportaša, a po 100 tisuća bi bilo za školovanje kadrova i međunarodni program.

Galerija slika

Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna Županijska sportska zajednica nada se povišici od pola milijuna kuna

Podijeli