°C 7

Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart"

05.12.2017.

ivana

Humphrey Bogart festival otvoren je sinoć u Goričkom klubu mladih uz izložbu fotografija mladih Velikogoričana, time je otpočelo 19. izdanje ove manifestacije u organizaciji Goričke alternativne scene.

Na izložbu fotografija s temom mladih odazvalo se četvero mladih Velikogoričana čije fotografije možete pogledati ovih dana u prostorijama Kluba.

-Ovo je sada 19. Humphrey Bogart festival i otvaramo ga izložbom fotografijom mladih Velikogoričana, imamo prigodna događanja sve do subote i pozivamo
mlade da nam se pridruže. Danas su ovdje fotografije izložili tri cure i jedan dečko, a tema su bili mladi, kako autori fotografija sebe vide, prezentiraju, što ih na mlade asocira i slično-rekla je povodom otvaranja jučerašnje izložbe predsjednica Goričke alternativne scene Vedrana Klarić.

-Poslala sam svoje fotografije na poziv GAS-a, inače se ne bavim fotografijom, ali uvijek ponesem fotić na odmor, pa ako zateknem neki dobar prizor da ga ovjekovječim. Jedna fotografije je s Burana , a dvije s Cresa. Na mlade su me asocirale boje na prvoj fotografiji i njihova raznovrsnost, a na crno-bijeloj fotki na mlade me asocirao odmor koji im je uvijek potreban, odnosno taj prizor jedrilica na moru koji je na fotografiji- rekla nam je Lucija Lamešić, inače studentica socijalne pedagogije.

Uz nju fotografije s temom mladih pokazali su i Mario Dilberović, Kim Špiljak i Paula Brcković, a do kraja tjedna očekuje nas večer plesa, pub kviz, svirka i slam poezija.

Galerija slika

Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart" Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart" Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart" Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart" Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart" Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart" Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart" Izložbom mladih Goričana otvoren "Humphrey Bogart"