°C 1

Radovi pri kraju: Novi rotor u prometu idućeg tjedna

11.09.2018.

Ivana Ćurić

Radovi na novom rotoru na križanju Kolodvorske i Ulice Ljudevita Posavskog u samom su završetku, pa se sljedećeg tjedna očekuje kraj gužvama na gradskim obilaznicama.

Završili su svi podzemni radovi tijekom kojih je napravljeno 300 metara oborinske odvodnje, 320 fekalne odvodnje i još 340 metara vodovoda. Postavljeni su svi rubnjaci, uređeno je osam prilaza za osobe s invaliditetom, a danas se očekuje završetak asfaltiranja pješačkih i biciklističkih staza.

Do kraja ovog tjedna očekuje se završetak asfaltiranja kolnika i uređenje zelenih površina.

-Rotor će do kraja ovoga tjedna biti gotov, te onaj idući tjedan očekujemo i puštanje u promet. Nakon svih tehničkih poteškoća koje smo imali za vrijeme izvođenja ali i pripreme radova, od starih neucrtanih cijevi i ostalih nepredviđenih situacija, mogu reći da smo zadovoljni s dinamikom radova-rekao je Jurica Mihalj, predsjednik Uprave VG Komunalca.Gužve koje su se stvarale Vukomeričkom i Miošićevom te na Aveniji pape Ivana Pavla II tako će se uskoro prorijediti nakon što se otvori glavna cesta koja vodi kroz grad.

-Svjesni smo da su naši sugrađani bili prisiljeni koristiti obilazne pravce i da je to kroz ovo razdoblje izazvalo i dozu nervoze, ali napominjem kako su zaista gotovo sve naše ekipe neumorno radile kako bi se ovaj veliki projekt što prije završio. Zahvaljujem se svim radnicima na predanom radu i posvećenosti te se ispričavamo svim Velikogoričanima na poteškoćama u prometu zbog izvođenja radova, ali također, zahvaljujemo im se na strpljenju i razumijevanju-dodao je Mihalj.

Galerija slika

Radovi pri kraju: Novi rotor u prometu idućeg tjedna Radovi pri kraju: Novi rotor u prometu idućeg tjedna Radovi pri kraju: Novi rotor u prometu idućeg tjedna Radovi pri kraju: Novi rotor u prometu idućeg tjedna Radovi pri kraju: Novi rotor u prometu idućeg tjedna