°C 20

Traga se za nepoznatim razbojnikom

03.11.2018.

Ivana Ćurić

U vremenu od 27. listopada do 2.studenog na postajnom području PP Velika Gorica bilo je 44 razna događaja, od toga 16 kaznenih djela, pet nasilja u obitelji i jedan prekršaj neovlaštenog posjedovanja droge te pet prometnih nesreća.

Policija još uvijek traga za nepoznatim razbojnikom koji je 27. listopada u 6:30 upao u trgovinu Mlin i pekare u Dobrilinoj ulici.

-Nepoznati maskirani razbojnik od djelatnice je zatražio novac prijeteći joj pištoljem kojeg je uperio prema njoj, nakon čega mu je djelatnica predala novac iz registra blagajne u strahu za vlastiti život. Potom se razbojnik udaljio u nepoznatom-izvijestila je velikogorička policija. Nastala šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Provala u dom u Trebnjanskoj

Na blagdan Svih svetih nije bilo tipičnih provala u automobile uz parkirališta na gradskim grobljima, no zabilježen je jedan slučaj provale u stan.

-U vremenu od 18 do 20 sati u Trebnjanskoj ulici, nepoznati provalnik prišao je prozoru, pokušao ga obiti alatom, no nije uspio pa je predmetom razbio prozor. Zatim je kroz nastali otvor provukao ruku i otvorio prozor te ušao u unutrašnjost i ukrao veću količinu ženskog nakita od bijelog i žutog zlata-izvjestila je policija. Šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.