Novosti Sport Događanja

Bikovi trebaju podršku protiv favoriziranog Kvarnera: Vjerujem u našu ekipu, naš rad i našu kemiju

16.04.2024. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice u utorak od 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani igraju možda i posljednju ovosezonsku utakmicu. U drugom dvoboju polufinala doigravanja za plasman u Premijer ligu u goste im stiže riječki Kvarner 2010, koji je u slavio u prvom dvoboju na svom parketu i sada ima priliku 'dovršiti posao'...

S druge strane, Bikovi će napraviti sve da seriju odvedu do treće utakmica i da odluka o prolasku u finale padne u subotu u Rijeci.

Momčad pod vodstvom Mirona Češkića je i u prvom dvoboju pružila sjajan otpor te držala priključak favoriziranom suparniku sve do posljednjih pet minuta. No, bez ozlijeđenog kapetana Mašića i isključenog Šutala nije se moglo više napraviti

"Pokušat ćemo odraditi neke stvari bolje, pogotovo u obrambenom dijelu i iskupiti se za poraz u Rijeci. Pozivam sve navijače da nas podrže od 16 sati u Gradskoj sportskoj dvorani, a mi ćemo dati sve od sebe da izborimo treću utakmicu," kratko i jasno je poručio trener Češkić, koji je ove sezone napravio sjajan posao na klupi Gorice.

"Iako krajnji rezultat ne govori tako prva utakmica s Kvarnerom je bila dobar pokazatelj da s njima možemo ravnopravno igrati. Kvarner će sigurno htjeti dovršiti seriju na dvije pobjede već u Gorici, ali ja vjerujem u našu ekipu, naš rad i našu kemiju. Nadam se da ćemo svi odigrati na najvišem nivou i da ćemo izboriti treću utakmicu u Rijeci," dodao je mladi Ivan Oštrić.

Ulaz u dvoranu je besplatan i Bikovi su svojim ovogodišnjim partijama u Prvoj muškoj ligi zaslužili glasnu podršku.

 

(Foto: KK Gorica / Nenad Mudrinić)

 

 

Podijeli