Novosti Sport Događanja

Bolju igru Gradići okrunili sigurnom pobjedom

09.10.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Gradića po prvi su puta u prvenstvu Međužupanijske lige slavili u susretu protiv Dinama iz Odranskog Obreža. Današnji susret privukao je u Gradiće i veliki broj znatiželjnika koji su mogli vidjeti dobro izdanje domaće momčadi koja je s 3:0 svladala goste.

U domaćem sastavu od prve je minute zaigrao i Siniša Ferenček što se itekako osjetilo u igri, a rani pogodak Filipa Župetića koji je iskoristio nesmotrenost gostujućeg vratara usmjerio je utakmicu na domaći mlin. Pitanje pobjednika bilo je riješeno do 17. minute kada domaćini preko Nikole Furića podebljavaju vodstvo.

gradici velika.jpg

Nastavak susreta nije donio veće promjene, domaćini su i dalje igrali svoju igru, dok su gosti iz Odranskog Obreža bili u rijetkim opasnim izletima na suparničku polovicu. Konačni rezultat utakmice u 75. minuti postavio je Nikola Pavlica pogotkom iz kaznenog udarca kojeg je skrivio vratar Dominik Turčić koji je prekršajem zaustavio Ekolla.

gradici velika 2.jpg

Pobjeda protiv Dinama druga je domaća za momčad trenera Zorana Tomčića koja u ta dva susreta ima gol razliku od 4:0.

-Želim da ovako lepršavo igramo svaki puta kod kuće. Nemamo se koga bojati, jer vaše su kvalitete daleko više od sadašnjeg položaja na tablici- rekao je igračima prilikom izlaska s terena, trener Zoran Tomčić.

gradici velika 3.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 9. KOLO
NK GRADIĆI – NK DINAMO (OO) 3:0 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Župetić (5), 2:0 Furić (17), 3:0 Pavlica (75- 11m)
NK GRADIĆI: Kovačić, Ferenček, Rajić, Lacković, Bogović (od 80. Gale), Župetić (od 57. Brebrić), Pavlica (od 86. Leder), Furić (od 70. Fridrih), Krstanović, Budimir, Ekollo (od 77. Štefner). TRENER: Zoran Tomčić
NK DINAMO (OO): Turčić, Ostojić (od 46. Brozović), Dejak (od 46. Kwedi), Willy (od 80. Kocijan), Celiček, Mandir, Burilo, Pajdić, Leskovar (od 80. Matak), Karlović, Ćorić. TRENER: Ivan Spajić

Podijeli