Novosti Sport Događanja

Budimir ipak ne putuje s Vatrenima u Kairo

20.03.2024. / Damir Žbulj

Nažalost, sjajna klupska forma Ante Budimira neće biti honorirana reprezentativnim nastupima u hrvatskom dresu na međunarodnom ACUD Cupu, koji se od 22. do 26. ožujka održava u Kairu.

Budimir neće konkurirati za utakmice Vatrenih jer je "propustio oba dosadašnja treninga reprezentacije zbog visoke temperature te u dogovoru s liječničkom službom i izbornikom neće biti izložen naporima putovanja u Egipat," navodi se na hns.team.

Izbornik Dalić je početkom tjedna prilikom okupljanja posebno hvalio Budimira i njegovu golgetersku formu te je sasvim izgledno kako je njegovo mjesto u hrvatskoj reprezentaciji na ovogodišnjem Europskom prvenstvu sigurno.

Samo neka bude zdravlja...

Hrvatska će u Kairu svoj polufinalni ogled protiv Tunisa odigrati 23. ožujka na stadionu Air Defense s početkom u 22 sata. Prvo polufinale, između Egipta i Novog Zelanda, bit će odigrano 22. ožujka u 22 sata na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira. Utakmica za treće mjesto na rasporedu je 26. ožujka u 22 po lokalnom vremenu na stadionu Cairo International, a istoga dana i u isto vrijeme bit će odigrano finale na novom stadionu u administrativnom središtu Kaira.

Vatreni na Euru prvu utakmicu igraju u Berlinu, 15. lipnja u 18 sati, protiv Španjolske. U drugom kolu u Hamburgu, 19. lipnja od 19 sati, igraju protiv Albanije, dok će u posljednjoj utakmici skupine B igrati protiv Italije, u Leipzigu, 24. lipnja od 21 sat.

 

(Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

 

Podijeli