Novosti Sport Događanja

Čabraja predstavljen na Maksimiru: Broj 19 sam nosio u Gorici, zato sam ga uzeo

01.02.2021. / Damir Žbulj

Nakon što se u nedjelju oprostio od suigrača u Gorici, Marijan Čabraja u ponedjeljak je predstavljen na Maksimiru kao novo pojačanje Dinama.

-->> Čabraja potpisao za Dinamo: Feštom na Rujevici oprostio se od suigrača!

Čabraja je pod trenerskom palicom Sergeja Jakirovića bio važna karika velikogoričkog kluba od samog ulaska u prvoligaško društvo. Stigao je bez odštete upravo iz druge ekipa zagrebačkih Plavih te se prometnuo u jednog od najboljih lijevih braniča Hrvatske.

"Iznimno sam sretan i ponosan zbog ovog trenutka i potpisa za Dinamo. Vratio sam se u klub u kojem sam od 2012. godine igrao u mladim momčadima, tu sam proveo velik dio djetinjstva i uz rad, trud i zalaganje formirao se u profesionalnog igrača. Dat ću sve od sebe u dresu Dinama i hvala klubu što mi je na ovaj način ponovno pokazao povjerenje. Veseli me povratak kao i svi izazovi koji slijede. Želio bih zahvaliti vodstvu i djelatnicima HNK Gorica na svim prilikama koje sam dobio," istaknuo je Čabraja pa dodao:

"Bila je na početku borba ući u prvih 11, ali kasnije sam dobio povjerenje i trenera i svih u klubu!"

Na dresu će nositi isti broj: "Broj 19 sam nosio u Gorici, ovdje je bio slobodan i zato sam ga uzeo, da nastavim s 'pozitivom'."

 

(Foto: GNK Dinamo)

Podijeli