Novosti Sport Događanja

Dan sporta osoba s invaliditetom

29.03.2017. / Sportska redakcija

Protekle subote u organizaciji Saveza osoba s invaliditetom Grada Velike Gorice u Gradskoj sportskoj dvorani održana su dva turnira; stolnotenisači su nastavili s tradicijom održavanja Velikogoričkog kupa koji je održan po osmi puta, dok su boćari Marijana Dobrinčića bili domaćini prvog kola hrvatske boćarske lige.

Stolnoteniski je turnir okupio 46 natjecatelja iz šest klubova koji su se natjecali  u pet kategorija, a ove je godine STKOI Uspon odlučio uvesti i kategoriju juniora.

-To je dobro jer to znači da dolaze novi mladi igrači što me posebno veseli- istaknula je Mirjana Lučić napomenuvši kako je za sve igrače ovaj turnir bio završna proba pred državno prvenstvo.

Cjelodnevni sportski dan u Gradskoj sportskoj dvorani osim stolnim tenisom upotpunjen je i boćarskim turnirom.

-Ovo je zaista bio dan sporta osoba s invaliditetom i Goričani su imali jednu divnu priliku da pogledaju kako to izgleda kad se bore osobe s invaliditetom. Ja sam sretna i ponosna- o cjelokupnom dojmu će Lučićeva koja vjeruje kako će se u skorašnje vrijeme izjednačiti svi sportaši čime bi kratica sportaš s invaliditetom  postala nepotrebna.

U Velikoj Gorici po tom je pitanju već učinjen dobar korak, jer je Velimir Šandor prošle godine proglašen najboljim gradskim, ali i županijskim sportašem.

Galerija slika

Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom Dan sporta osoba s invaliditetom

Podijeli