Novosti Sport Događanja

Gradići preko Udarnika do finala Kupa

10.05.2017. / Sportska redakcija

Prošlogodišnji finalisti Kupa Nogometnog saveza Velika Gorica, Gradići i Udarnik ove su se godine sastali u nešto ranijoj fazi natjecanja, polufinalu. Prolazak dalje izborili su igrači Gradića koji su slavili s 3:1 spriječivši tako Kurilovčane u nastojanju da pokušaju osvojiti četvrti uzastopni trofej pobjednika ovog natjecanja.

-Zaslužena pobjeda moje momčadi koja je tek nakon dvadeset minuta zaigrala onako kako zna. Nemamo previše vremena za odmor jer svaka tri dana su utakmice, no kako je momčad dobro fizički pripremljena vjerujem u nastavak ovog niza dobrih rezultata. Za sve ove uspjehe najzaslužniji su igrači, koji čine jednu dobru i poslušnu klapu s kojim je stvarno gušt raditi- o uspjesima Gradića će njihov trener Zoran Tomčić.

Udarnik je bolje ušao u utakmicu te je poveo preko Stjepan Pralas u 18. minuti, da bi domaća momčad do odlaska na odmor preko Damira Bogovića i Nikole Furića preokrenula rezultat u svoju korist. Pobjedu Gradića i prolazak u finale gdje će odmjeriti snagu s boljim iz dvoboja između Mraclina i HNK Gorice II donio je Krešimir Budimir u 53. minuti.

POLUFINALE KUPA NSVG
NK GRADIĆI – NK UDARNIK 3:1 (2:1)
STRIJELCI: 0:1 Pralas (18), 1:1 Bogović (36), 2:1 Furić (439, 3:1 Budimir (53)
NK GRADIĆI: Kovačić, Cedrick (od 84. Barišić), Rajić, Ferenček, Bogović, Župetić (od 62. Leder), Štefner (od 71. Ekollo), Krstanović, Budimir, Furić (od (od 79. Lacković), Cindrić (od 82. Fridrih). TRENER: Zoran Tomčić
NK UDARNIK: Feljan, Krasnić, Mihanović (od 79. Šimić), Pralas, Stojić, Kelava (od 38. Brajko), Grdenić (od 72. Maričević), Ramljak, Zlodi, Gršić, Skrbin. TRENER: Damir Biškup

Podijeli