Novosti Sport Događanja

Gusta magla u Turopolju: Odgođen dvoboj Gorice i Slaven Belupa

30.10.2022. / Damir Žbulj

Dvoboj 15. kola SuperSport HNL-a između Gorice i Slaven Belupa na našem Gradskom stadionu, koji se trebao igrati ove nedjelje od 17.30 sati, odgođen je zbog guste magle koja se spustila nad Turopoljem.

Nije to neko veliko iznenađenje, jer je maglovito vrijeme, pogotovo u jutarnjim i večernjim satima, već nekoliko dana u cijelo kontinentalnoj Hrvatskoj.

Ekipe su izašle na zagrijavanje dok je još vidljivost bila solidna, no, dolaskom večernjih sati, pogotovo sada nakon prelaska na zimsko računanje vremena, bilo je jasno kako će magla biti samo sve gušća i gušća i kako nema smisla niti započeti utakmicu.

Dogovorom klubova i službenih osoba odlučeno je kako će se utakmica odigrati u ponedjeljak, 31. listopada, u 14 sati, kad se očekuju bolji vremenski uvjeti.

Angelovski je već bio odredio prvih 11 za okršaj s Koprivničancima. Na vratima je trebao biti Banić, u posljednjoj liniji obrane Raspopović, Steenvoorden, Krizmanić i Keita, u vezi kapetan Pršir, Francois, Suk, Kapulica i Mitrović te u vrhu napada trebao je biti Vujnović.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li se u ponedjeljak odlučiti za istu početnu postavu.

 

 

Podijeli