Novosti Sport Događanja

[HKS TV] Uljarević: Bilo bi dobro pobjedom ući u Ligu za prvaka

04.03.2022. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice u subotu od 17 sati u Osijeku igraju dvoboj posljednjeg kola regularnog dijelka sezone HT Premijer lige, prije početka Lige za prvaka.

Bikovi su već osigurali petu poziciju na ljestvici, odmah iza Zadra, Cibone, Splita i Cedevite Junior te će i ove sezone pokušati iznenaditi nekog od favorita za titulu.

Trener Mlade Starčević imao je dovoljno vremena za regeneraciju momčadi i pripremu za završnicu sezone. Iza nas je reprezentativna pauza, a Gorica je bez utakmice čak 22 dana.

"Ekipa Vrijednosnica je sve samo ne lagan protivnik. Oni trenutno loše stoje na tablici, ali imaju dva sudanska reprezentativca koji su igrali kvalifikacije i bez njih je Osijek izgubio tri  utakmice. Tu je i Topolović, koji je reprezentativac BiH. Prvi asistent im je Vito Porobić, igrač 2001. Godišta, mlad, energičan, izuzetan, puno trči i sa 105 asistencija je njihov najbolji razigravač. Također, je i njihov drugi strijelac  s 260 poena. Tu je i Makoi koji je raznovrstan igrač, ima ga u poenima, ima ga u asistencijama, indexu i skokovima. Znači jedan vrlo učinkovit igrač. Jako dobro je igrao u kvalifikacijama za Sudan gdje je postigao 25 poena protiv Kameruna," najavio je trener Starčević idućeg suparnika.

Karlo Uljarević je svoju karijeru započeo u Osijeku: "Pobijedili smo ih doma, lai nije bilo lagano, tako da će vjerojatno i ovaj dvoboj u Osijeku biti težak. Nadam se da ćemo pobijediti iako dugo nismo imali utakmicu. Dobro smo trenirali u tom periodu i nadam se pobjedi u zadnjem kolu. Poslije toga nas čeka Liga za prvaka u koju bi bilo dobro ući s pobjedom u zadnjem kolu.”



Izravan prijenos susreta je na HKS TV.





Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Podijeli