Novosti Sport Događanja

Hrvati nadigrali Slovence u Odranskom Obrežu, Dinamovac Stojić dvostruki strijelac

12.09.2018. / Damir Žbulj

Hrvatska malonogometna reprezentacija naporno se priprema za skorašnje Svjetsko prvenstvo u Portugalu. U Odranskom Obrežu odigrana je prijateljska utakmica protiv Slovenije, a izabranici Dina Kovača slavili su s 4:1 (1:1)

Zbog problema s ozljedama Hrvatska je nastupila nekompletna, a ekipi se priključio Karlo Stojić, Dinamovac iz Odranskog Obreža, koji je bio prva Kovačava rezerva za put u Lisabon.

-->> Hrvatska malonogometna reprezentacija dolazi u Odranski Obrež!

Upravo je Stojić našu reprezentaciju doveo u vodstvo u 18. minuti, no, gosti su sudačkoj nadoknadi prvog dijela uspjeli poravnati preko Petkovića.

U nastavku su još tri lopte završile u mreži Slovenaca, u listu strijelaca upisali su se Skorin i Švagelj, dok je posebno motivirani Stojić pred domaćim navijačima zabio i svoj drugi gol.

Utakmica se igrala standardnih dva puta po 20 minuta, kako će se igrati i na svjetskoj smotri najboljih.

Svjetsko prvenstvo će se od 23. do 29. rujna održati na fantastičnoj lokaciji, na centralnom trgu glavnog portugalskog grada, pod okriljem novoosnovane Svjetske malonogometne federacije – ISF (International Socca Federation).

Na premijernom Svjetskom prvenstvu nastupaju 32 reprezentacije, a Hrvatska je smještena u skupinu G, zajedno s Njemačkom, Angolom i Indijom. Natjecanje ćemo otvoriti 23. rujna protiv Angole u posljednjoj utakmici prvog dana natjecanja koja se igra u 23.15 sati po hrvatskom vremenu.

Prijateljska utakmica, Socca Croatia:
Hrvatska - Slovenija 4:1 (1:1)
Strijelci: Stojić 18', 33, Skorin 24', Švagelj 36' / Petković 20'+2

Hrvatska: Mislav Miklec (V), Mario Skorin, Filip Vojnović, Mario Rac, Matija Stepić, Marko Švagelj, Ivan Rančić (KAP), Karlo Stojić, Karlo Pagadur, Marin Maglica (V). Izbornik: Dino Kovač

Slovenija: Škodnik, Preskar, Grah, Graberšček, Skuhala, Šepic, Tomšić, Črtalić, Dolar, Kandare, Horvat, Dervenšek, Petković, Slana. Izbornik: Miran Vovk. Trener: Roman Gruškovnjak.

Suci: Ivan Mlinac, Damir Jančić

(FOTO: Vedran Tolić / Socca Croatia)

Galerija slika

Hrvati nadigrali Slovence u Odranskom Obrežu, Dinamovac Stojić dvostruki strijelac Hrvati nadigrali Slovence u Odranskom Obrežu, Dinamovac Stojić dvostruki strijelac Hrvati nadigrali Slovence u Odranskom Obrežu, Dinamovac Stojić dvostruki strijelac

Podijeli