Novosti Sport Događanja

Još jedan bivši Dragovoljac stigao u Goricu: Nadamo se lijepim danima

29.12.2022. / Damir Žbulj

Nakon što su ovog prosinca u Goricu stigli Slavko Bralić, Kristian Fućak, Vinko Petković i Robert Ćosić, redove turopoljskog prvoligaša pojačao je i Valentino Majstorović, koji je baš poput Petkovića bivši igrač Hrvatskog dragovoljca.

"Prvi dojmovi su odlični, drago mi je što sam dobio priliku i radujem se budućim izazovima," rekao je na predstavljanju pa dodao:

"Možda sam se malo i previše zadržao u Dragovoljcu, možda i nisam, ali sada mi je drago što ću promijeniti sredinu i drago mi je što je to baš Gorica. Nadamo se lijepim danima."

Majstorović je cijelu svoju karijeru proveo u Hrvatskom dragovoljcu, a ovaj 27-godišnji ofenzivac je od ljeta bez kluba.

"Trenirao sam cijelo vrijeme, nema opuštanja, takav je naš život, jer i kad si bez kluba moraš trenirati, nikad ne znaš kada možeš ponovno zaigrati."

Prilagodba ne bi trebala biti problem...

"Vinko je tu, većinu igrača znam s terena, dok smo još mi igrali Prvu HNL, a protiv nekih sam igrao još dok smo bili klinci."

Očekivanja su jasna...

"Sigurno bolju i kvalitetniju Goricu, koja će ići po pobjede i koja će se maknuti s dna ljestvice," najavio je Majstorović.

Gorica će u petak od 12 sati na svom travnjaku imati novu provjeru, a protivnik će biti zagrebačka Lokomotiva.

Podijeli