Novosti Sport Događanja

Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje!

03.04.2023. / Klara Kosić

Iza Judo kluba Kokica jedan je nezaboravni vikend - njihove su cure zablistale na Prvenstvu Hrvatske i vratile se kući s tri zlatne medalje!

Na Prvenstvu Hrvatske za dječake i djevojčice do 14 godina nastupilo je 343 natjecatelja iz 60 klubova, a JK Kokica nastupio je sa 6 natjecateljica.
Jana Manojlović, Lucija Baković i Tena Pereković su izvrsnim nastupom zasluženo došle do zlata, dok je Vanji Vlašić, Zari Hrvojić i Melani Kraljević nedostajalo sreće te su završile natjecanje bez plasmana. U ukupnom poretku klubova JK Kokica osvojio je srebro u ženskoj konkurenciji.

Galerija slika

Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje! Judašice JK Kokica zablistale na Prvenstvu Hrvatske: Vratile se kući s tri zlatne medalje!

Podijeli