Novosti Sport Događanja

Nikola Furić osigurao Gradićima tri boda

23.10.2016. / Nefertum IT
Otkako je na klupu Gradića sjeo Zoran Tomčić njegovi igrači na domaćem terenu u tri odigrana susreta nisu prosuli niti jedan bod. Nakon Radoboja i Dinama (OO) danas je u Gradićima poraz doživjela momčad Ponikvi. Domaći igrači do tri boda stigli su nakon pobjede od 2:1.

Gradići su poveli već u petoj minuti pogotkom Krešimira Budimira, a veliku šansu za povećanje vodstva nije iskoristio Filip Župetić. Gosti to kažnjavaju te u 22. minuti dolaze do izjednačenja preko Vida Bartolića. Imao je Župetić u smiraj prvog dijela još jednu stopostotnu šansu, koja je i ovoga puta otišla u nepovrat. Srećom po domaću momčad taj promašaj ovoga puta nisu skupo platili.

gradici velika.jpg

Terensku inicijativu nastavku susreta kapitalizirali su u 64. minuti kada je Nikola Furić iz slobodnjaka s dvadesetak metara odmjerenim udarcem doveo Gradiće u vodstvo za veliko oduševlenje na tribinama, ali i na klupi. S ova tri boda Gradići puni samopouzdanja odlaze u subotu u Kurilovec na megdan s vodećim Udarnikom koji je jučer poražen u Novskoj od Libertasa s 2:0.

gradici velika 1.jpg

gradici velika 2.jpg

gradici velika 3.jpg

gradici velika 4.jpg

gradici velika 5.jpg

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA, 11. KOLO
NK GRADIĆI – NK PONIKVE 2:1 (1:1)
STRIJELCI:
1:0 Budimir (5), 1:1 Bartolić (22), 2:1 Furić (64)
NK GRADIĆI: Kovačić, Ferenček, Rajić, Lacković, Bogović (od 68. Butković), Župetić (od 58. Brebrić), Pavlica (od 90. Leder), Furić (od 75. Fridrih), Krstanović, Ekollo (od 46. Šandor), Budimir. TRENER: Zoran Tomčić
NK PONIKVE: Curać, Čukelj, Štimac, Pilipović (od 62. Šteko), Berić, Zubčić, Bartolić (od 61. Knez), Ačkar, Miklečić, Drežnjak (od 88. Cvitanović), Kajba (od 71. Bažulić). TRENER: Hrvoje Pipinić

Podijeli