Novosti Sport Događanja

Održan ždrijeb Hvidre, počinje malonogometna 'ludnica' u Bakariću

29.12.2022. / Damir Žbulj

Sve je spremno za početka jubilarnog 30. izdanja legendarnog velikogoričkog malonogometnog turnira Kup HVIDR-a. Prijave su zaključene, održan je ždrijeb prvog kola i u četvrtak 29. prosinca kreće akcija u srednjoškolskoj dvorani, u popularnom Bakariću.

Prvi će na teren od 17.30 sati ekipe Jako Team i GT Print, nakon njih igraju Sport One i CB Chelos pa BT Servis i The Secret Club.

U 19.30 sati na parket izlaze Gorenc Transporti 2 i CB Vision, slijedi okršaj Chill P-Audio i CB Vuglec Matičević, a za kraj prvog dana na rasporedu je dvoboj ekipa CB Kod Rojca i NK Sava Automehanika Lovrić.

U petak igraju Pizzeria Pikolina Zagreb i Pizzeria Z1, a čekaju nas i susreti Euro Fero - MNK G.P., LUTUM - CB Va Bene, Kova Obrt Pleso - OPG Ivan, Bistro Lav - Gospodari Svjetla, Tix Servis - Barbieris te Supersport - PPS Galeković.

Nositelji su slobodni na startu, dok poraženi u prvom kolu imaju priliku nastavka natjecanja kroz repesaž, a turnir traje do 8. siječnja, kad je predviđena velika završnica.

Ukupni nagradni fond je 30 tisuća kuna, od čega polovica ide pobjednicima, odnosno čak 15 tisuća kuna.

Za sve nagrađene predviđeni su i pehari, a već tradicionalno izabrat će se i najbolji igrač i vratar turnira. Posebno priznanje dobit će i najbolji strijelac, a dodijelit će se i nagrada za fair-play.

Drugoplasirana ekipa osvojit će sedam tisuća, pobjednik utakmice za treće mjesto osvaja tri tisuće kuna, a ekipa koja osvoji četvrto mjesto dobiva tisuću kuna.

Pobjednički trofej brani momčad Pizza Factory, koja je u finalu posljednjeg izdanja turnira s 3:1 svladala ekipu Tupek Auto. Treće mjesto osvojio CB Epic Brozo, a četvrta je bila druga ekipa Gorenc transporti.

Galerija slika

Održan ždrijeb Hvidre, počinje malonogometna 'ludnica' u Bakariću Održan ždrijeb Hvidre, počinje malonogometna 'ludnica' u Bakariću Održan ždrijeb Hvidre, počinje malonogometna 'ludnica' u Bakariću

Podijeli