Novosti Sport Događanja

Pod mraclinskim reflektorima: Hajduk s dva pogotka odlučio okršaj s Kupom za plasman u četvrtfinale Kupa NSVG

03.03.2022. / Damir Žbulj

Mraclin je svoju utakmicu osmine finala Kupa Nogometnog saveza Velike Gorice odigrao pod reflektorima, a na kraju je razveselio svoje navijače 3:1 pobjedom nad Kupom i prolaskom u četvrtfinale.

U zanimljivom dvoboju domaći su poveli već u sedmoj minuti golom Ladislava Roginića, ali je ekipa iz Pokupskog sredinom prvog dijela izjednačila preko Mihaela Vranešića.

Ključni trenutak dogodio se u 57. minuti susreta, kad je Igor Hajduk izborio i realizirao kazneni udarac za povratak prednosti Mraclinu. Zigi je u samom finišu postavio na konačnih 3:1.

Za momčad Damira Milanovića igrali su Sonny Boy Dražić, Josip Domitrović, Juraj Cvetnić (Robert Petravić 40'), Filip Onić, Luka Kos (Dejan Debijađi 88'), Ladislav Roginić (Lukas Golubić 88'), Petar Milatović, Bruno Dandić (Slavko Vidović 46'), Igor Hajduk, Matej Skrbin i Karlo Klarić. U početnoj postavi Kupe bili su Dubravko Kušević, Leon Lukinić, Leon Klasnić, Ivan Šestak, Ivica Petković, Mihael Vranešić, Marijan Petković, Jurica Ruklić, Ivan Šandor, Josip Brajković i Dario Vranešić, dok su u nastavku ušli Benjamin Pirša, Ivan Klasnić, Domagoj Grahovac i Davor Belečić, točnije svi igrači s klupe.

U preostalim susretima osmine finala Gradići dočekuju Turopoljac, Lukavec je domaćin Mladosti iz Obrezine, Klas u Mičevcu čeka Jelačić iz Vukovine, dok Polet gostuje u Lomnici.

Gorica i Kurilovec će se priključiti natjecanju u idućoj rundi natjecanja.

Bila je ovo uvertirana za nastavak niželigaške nogometne sezone ovog vikenda.

 

(Foto: NK Mraclin)

Podijeli