Novosti Sport Događanja

Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom!

18.10.2022. / Damir Žbulj

Jastrebarsko je bilo domaćin karate Prvenstvu Hrvatske za mlađe dobne kategorije, ponovno uz sjajne rezultate karate kluba Velika Gorica!

"Ove godine smo se odlučili samo na nastup malo starijih natjecatelja koji prate napredan plan i program kluba trenirajući svakodnevno, tako da smo u U12 uzrastu prvog dana imali samo jednog natjecatelja, a drugog dana njih 14..."

"Možemo reći da smo ove godine ostvarili rekordan rezultat u povijesti od kada klub nastupa na državnim prvenstvima za mlađe uzraste. Od naših 15 predstavnika, čak njih 14 osvaja medalju, a ukupno šest članova kluba su državni prvaci, dvoje viceprvaci, a šestero je osvojilo brončano odličje," pohvalili su se.



Ukupno je u Jastrebarskom nastupilo 73 kluba, a karate klub Velika Gorica je u ukupnom poretku završio na sjajnom petom mjestu.

Titulu prvaka Hrvatske i zlatne medalje osvojili su Mia Čunčić (2010. -38kg), Vito Hulina (2009. -50kg), David Lovrinović (2009. -57kg), Nikola Huzjak (2008. -71kg), Matea Kordić (2008. -53kg) i Ema Jukić (2008. -49kg).

Srebrni su bili Luka Jukić (2011.. -33kg) i Petar Tibor (2009. +63kg), dok su brončana odličja zaslužili Petar Krešimir Krmpotić (2009. -50kg), Mara Gusić (2009. -44kg), Matej Čarakovac (2008. -63kg), Luka Lukačić (2008. -67kg), Katja Braica (2008. -61kg) te Hana Blažičko Petrak (2010. -47kg).

"Slobodno možemo reći da smo daleko najuspješniji klub drugog dana prvenstva, kad su nastupili borci 2010., 2009. i 2008. godišta, koji su tik pred ulazak u 'kadetski svijet' karatea!"

"Jako smo ponosni na sve naše članove koji su pokazali veliku borbenost i želju te predanost treninzima u klubu," poruka je za kraj.

Galerija slika

Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom! Rekordni rezultati karate kluba Velika Gorica: Šest prvaka i dva viceprvaka Hrvatske na prvenstvu u Jastrebarskom!

Podijeli