Novosti Sport Događanja

Rezultati nogometnih utakmica

13.11.2016. / Nefertum IT
Vremenske prilike uvelike su utjecale na tijek odigravanja utakmica ovog vikenda koji su turopoljski klubovi otvorili još u petak kada je na Gradskom stadionu odigran derbi susret 2. HNL između Gorice i Sesveta koji je završio bez pogodaka.

Drugi derbi trebao se odigrati jučer u Kurilovcu između Udarnika i Španskog, no prenatopljeni teren onemogućio je igru te je susret odgođen za 26. studenog. Ostala dva turopoljska predstavnika u Međužupanijskoj ligi doživjela su poraze. Polet je u Buševcu s 3:1 poražen od Zagreba II, dok su Gradići u Maču od Gaja poraženi s minimalnih 1:0.

U jutrošnjim utakmicama, 15. kola Jedinstvene županijske lige HNK Gorica II je s 2:0 porazila Bistru, dok je Lomnica istim rezultatom poražena od vodeće Jamnice. Poraze su upisali i Mraclin od Croatie te Lukavec u Orešju od Sloge.

reza 1311 velika.jpg

Na terenima Prve županijske lige podosta je utakmica odgođeno. Kako je Turopoljac svoj susret protiv Sloge odgodio Dinamo Hidrel se pobjedom u Banovu vratio na prvo mjesto, a malo iznenađenje priredili su nogometaši Bune koji su s vikouh 4:0 porazili Rugvicu.

reza 1311 velika 1.jpg

REZULTATI
2. HNL, 15. KOLO

HNK GORICA – NK SESVETE 0:0

MŽNL, 14. KOLO
NK UDARNIK – NK ŠPANSKO odgođeno
NK POLET – NK ZAGREB II 1:3
NK GAJ – NK GRADIĆI 1:0

JŽNL, 15. KOLO
HNK GORICA II – NK BISTRA 2:0
NK LOMNICA – NK JAMNICA 0:2
NK MRACLIN – NK CROATIA 1:4
NK SLOGA SUZA- NK LUKAVEC 2:0
NK NAFTAŠ IVANIĆ – NK KLAS odgođeno

1. ŽNL, 14. KOLO

NK BAN JELAČIĆ (V) – NK MEŠTRICA odgođeno
NK BUNA – NK RUGVICA 4:0
NK TUROPOLJE – NK OBOROVO odgođeno
NK VATROGASAC – NK ZVEKOVAC 1:1
NK TUROPOLJAC – NK SLOGA odgpođeno
NK BAN JELAČIĆ (B) – NK DINAMO HIDREL 1:3

Podijeli