Novosti Sport Događanja

Trofej Ban Jelačić najkvalitetniji ikad: Dođite u Vukovinu i podržite mlade nogometne nade

03.06.2022. / Damir Žbulj

Vukovina će ove subote i nedjelje, 4. i 5. lipnja, biti domaćin 11 izdanja tradicionalnog turnira za djecu Trofej Ban Jelačić.

Turnir organizira NK Ban Jelačić, sudjelovat će 32 momčadi, a ove godine bit će zasigurno najkvalitetniji do sada.

Ekipe su podijeljene u osam skupina, a dolaze mlade nade Dinama, Hajduka, Osijeka, Rijeke, Sarajeva, Šibenika, ali i Kurilovca, Gorice, Gradića...

Turnir ima i međunarodni karakter, jer stižu klubovi iz BiH, Slovenije i Mađarske.

U skupini A su tako Osijek Troglav Livno (BiH), Vrbovec i Hrvatski dragovoljac, u skupini B su Varaždin, Rudeš, djevojčice iz ŽNK Agram te Naftaš Ivanić. U skupini C su Rijeka, Segesta, Mladost Buzin i zagrebačka Bubamara, u skupini D su Dinamo, Krka Novo Mesto, Varteks Varaždin i Zagorec iz Krapine. U skupini su Slaven Belupo, Barca Academy (MAĐ), Inter Zaprešić, Kurilovec, u skupini F su Hajduk, ekipa NS Međimurje, Bregana i Gorica, u skupini G su Sarajevo, Gradići, Gorica VM Velika Mlaka i Metalac iz Siska, dok su u skupini H Šibenik, Mol Fehervar (MAĐ), Zagreb i domaćin Ban Jelačić Vukovina!



U subotu će se razigravati po skupinama, na dva terena, sve od 9 ujutro do 20 sati navečer.

U nedjelju od deset ujutro kreće knockout faza. Polufinala su zakazana za 16.40 sati, a nakon toga će se igrati utakmica za peto i sedmo mjesto, utakmica za treće mjesto na rasporedu je od 18 sati, a veliko finala igra se od 18.30 sati.

Podjela medalja, nagrada i trofeja bit će od 19 sati.

Na turniru pravo nastupa imaju dječaci rođeni 2012. godine i mlađi te djevojčice rođene 2010. i mlađe. Igra se na pola terena, sedam igrača i vratara, golovi su 5x2 metra, a utakmice se igraju dva puta po deset minuta. Finale se igra 2x20 minuta.

Nakon pandemijskih godina turnir će ponovno zasjati u pravom sjaju, očekuje se dolazak brojnih gostiju u Vukovinu te pregršt dobre zabave i druženja, kako za one najmlađe natjecatelje tako i za njihove roditelje i sve okupljene koji će uživati u vukovinskoj dobrodošlici.





Galerija slika

Trofej Ban Jelačić najkvalitetniji ikad: Dođite u Vukovinu i podržite mlade nogometne nade Trofej Ban Jelačić najkvalitetniji ikad: Dođite u Vukovinu i podržite mlade nogometne nade Trofej Ban Jelačić najkvalitetniji ikad: Dođite u Vukovinu i podržite mlade nogometne nade Trofej Ban Jelačić najkvalitetniji ikad: Dođite u Vukovinu i podržite mlade nogometne nade

Podijeli