Novosti Sport Događanja

Trolist Zrinušić, Lovrenčić, Letica povukao Udarnik do pobjede

30.10.2016. / Nefertum IT
Mnogo živaca uzele su rukometšice Udarnika svome treneru Deanu Vučiću u jučerašnjem susretu protiv druge ekipe Zameta koju su preokretom u posljednjih petnaest minuta svladale s 25:23. Zbog poslovni obaveza i bolesti Vučić nije mogao računati na usluge Martine Vugrinović, Andreje Antonić i Nikoline Kordić što se najbolje osjetilo u vanjskoj liniji, gdje trener nikako nije mogao pronaći dobitnu kombinaciji.

U prvom dijelu u domaćoj ekipi tek su se tri igračice upisale u listu strijelaca, Anita Zrinušić (6), Sara Lovrenčić (3) i Tena Krsnik (1), što je bilo premalo za pozitivan rezultat. S toga i ne čudi zaostatak od 13:10, što je još i dobro, ako se u obzir uzme podatak kako su domaće igračice u 23. minuti imale zaostatk od pet zgoditaka (12:7).

ZRK UDAR VELIKA.jpg

Početne minute nastavka donose nešto bolju igru Udarnika koji gošćama konstantno puše za vrat. No, nakon serije od sedam minuta bez pogotka gošće u 45. minuti odlaze na plus četiri (18:14). Naslućivao se u tim trenucima poraz, međutim igračice trenera Deana Vučića u posljednjih petnaest minuta ostavljaju zadnji atom snage na terenu te serijom od (8:3) koju je pogotkom iz kontre zaključila Anita Zrinušić prelaze u vodstvo od 22:21. Bio je to pokazat će se kasnije presudni trenutak utakmice, jer mlade gošće iz Rijeke više se nisu uspijele vratiti u utakmicu.

ZRK UDAR VELIKA 1.jpg

Podršku najubojitijim igračicama u domaćim redovima, Sari Lovrenčić i Aniti Zrinušić koje su postigle po devet zgoditaka, dala je i vratarka Mia Letica sa serijom obrana čime su igračice Udarnika potvrdile gostujuću pobjedu iz Svete Nedelje. Gledajući samo na rezultat u drugom dijelu taj period igre domaće su igračice dobile s 15:10.

-Igračice su počele slušati i igrati onako kako sam tražio i to nam se vratilo- o promjeni igračkog raspoloženja kod Udarnika će trener Dean Vučić.

ZRK UDAR VELIKA 2.jpg

ZRK UDAR VELIKA 3.jpg

ZRK UDAR VELIKA 4.jpg

ZRK UDAR VELIKA 5.jpg

2. ŽRL ZAPAD, 5. KOLO
ŽRK UDARNIK – ŽRK ZAMET II 25:23 (10:13)
ŽRK UDARNIK:
Krsnik 1, Broz 1, Drača 1, Nedić, Mihaljević 1, Kramarić 2, Lovrenčić 9, Stošić, Skrbin, I. Tomljanović, K. Tomljanović, Letica, Zrinušić 9, Horvat. TRENER: Dean Vučić
ŽRK ZAMET II: Ivakić, Skokandić, Dundović 3, Močibob, Sabalic, Brkljača 4, Percic Bahtri 3, Kalčić 9, Đuzel 2, Mršić 2, Lopac- Škrinjar. TRENER: Edo Šmit

Podijeli