Novosti Sport Događanja

U Novom Čiču održan Memorijal Zoran Vrhovac za limače i prstiće, Dinamo-Hidrel poziva u svoju Školu nogometa!

24.08.2022. / Damir Žbulj

Na igralištu Dinamo Hidrela u Novom Čiču održan je Memorijalni turnir Zoran Vrhovac, na kojem je u dva dana sudjelovalo 20 ekipa u kategorijama limača i prstića.

Gledatelji su mogli uživati u dobrim potezima i golovima mladih nogometnih nada, a na kraju su slavili limači Dinamo Hidrela i prstići NK Most iz Zagreba.

Kod limača, drugo mjesto osvojio je Polet iz Buševca, HNK Gorica je bila treća, a četvrtu poziciju osvojili su Gradići.

Najboljim igračem proglašen je Noa Tomas (NK Dinamo-Hidrel), najbolji golman je njegov suigrač Matija Nađander, dok je najbolji strijelac bio Ivano Sučić iz Poleta. U 'dream team' izabrani su još i Matej Vrbičić (NK Dinamo-Hidrel), Ivano Detelić (NK Polet Buševec), Bruno Jurišić (HNK Gorica) i Luka Dijanežević (NK Lomnica).

Kod prstića, Most je u finalu porazio NK Blato, Polet iz Buševca osvojio je treće mjesto, a četvrti su bili mali nogometaši Vrbovca.

Jakov Ačkar iz pobjedničke ekipe proglašen je najboljim igračem, najbolji vratar je Vito Pašalić iz Vrbovca, dok je najbolji strijelac David Jelica (NK Most). U najbolju postavu turnira izabrani su još i Franjo Volarić (NK Most), Ivano Cindrić (NK Blato), Matej Radoš (NK Blato) i Niko Jerković (NK Polet)

"Hvala svim ekipama na sudjelovanju i nadamo se da se vidimo i iduće godine," poručili su organizatori Memorijala Zoran Vrhovac.

Bliži se početak nove sezone i Dinamo-Hidrel poziva sve zainteresirane u svoju Nogometnu školu: "Djecu očekuje stručno vodstvu u vidu licenciranih trenera, rad uz puno zabave, druženja i novih prijateljstava!"

Mogu se javiti dječaci i djevojčice od šest godina i stariji, svaka kategorija ima zasebne treninge, tri do četiri puta tjedno, mali vratari imaju posebne golmanske treninge, a osigurani su nastupi na utakmicama i turnirima.

Svi zainteresirani mogu se javiti na brojeve telefona 0915611784 (Marijan Milanščak) i 0921887181 (Ivan Nikić).

 

(Foto: NK Dinamo-Hidrel Novo Čiče)

 

Galerija slika

U Novom Čiču održan memorijal Zoran Vrhovac za limače i prstiće, Dinamo-Hidrel poziva u svoju Školu nogometa! U Novom Čiču održan memorijal Zoran Vrhovac za limače i prstiće, Dinamo-Hidrel poziva u svoju Školu nogometa! U Novom Čiču održan memorijal Zoran Vrhovac za limače i prstiće, Dinamo-Hidrel poziva u svoju Školu nogometa!

Podijeli