Novosti Sport Događanja

Uljarević: Borili smo se do kraja, ali smo utakmicu izgubili u drugoj četvrtini

11.12.2021. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice poraženi su na domaćem terenu od zagrebačke Cibone, ali nisu razočarali.

Pružili su Bikovi solidan otpor i da je bilo malo više sreće i koncentracije u završnici mogao je rezultat biti i drugačiji od konačnih 70:76.

Ponovno je presudila kratka klupa, jer se s osam igrača u sastavu ne može doći do boljih rezultata i Uprava će u nastavku sezone morati reagirati.

"Bila je ovo teška utakmica za nas. Mislim da smo je izgubili u drugoj četvrtini. Dobro smo ušli u utakmicu. Prva četvrtina bila je odlična, ali druga je presudila. Borili smo se do samog kraja, ali nije bilo dovoljno. Čestitam ekipi, idemo dalje i čeka nas utakmica protiv Splita," komentirao je poraz od Cibone Karlo Uljarević, koji je jedno vrijeme i nosio dres zagrebačkog kluba.

"Prije svega mislim da smo dobro otvorili utakmicu i da smo kontrolirali ritam prvih deset minuta. Međutim, došla je ta druga četvrtina u kojoj nismo imali dovoljno koncentracije. Dogovorili smo se da ćemo više biti fokusirani na obranu u reketu, međutim Danko Branković je bio nerješiva enigma u drugoj četvrtini za nas. Uz to smo imali i katastrofalan šut za tri poena, a promašili smo i devet slobodnih bacanja. Kad to sve sagledamo vidimo kakvu smo priliku imali, da su nam ušla dva šuta više ova je utakmica mogla otići i na našu stranu. Dobili smo tri četvrtine, ali ta druga je bila kobna. Čestitam ekipi Cibone na zasluženoj pobjedi," dodao je strateg Gorice Bože Radoš.

U idućem kolu Gorica na svom parketu dočekuje Split, koji je trenutno vodeća ekipa HT Premijer lige.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Podijeli