Novosti Sport Događanja

Vatrogasac nadigrao Bunu

09.10.2016. / Nefertum IT
Lokalni derbi Prve županijske lige odigran je u Kobiliću gdje je domaći Vatrogasac ugostio Bunu i sasvim zasluženo uknjižio tri boda nakon pobjede od 3:1.

Domaći igrači od prve su minute bili bolji od gostiju kod kojih voljni moment nije bio na najvišoj razini. Pogotovo se to odnosi na veznu liniju, koja gotovo da i nije postojala. Upravo, je to i zadavalo najviše glavobolje gostujućem treneru Miroslavu Lukiniću. Dominaciju u prvom dijelu igrači Vatrogasca naplatili su tek u posljednjih desetak minuta u kojima postižu dva pogotka.

vatrogasac velika 1.jpg

Najprije je nakon centrašuta Krešimira Barišića glavom za 1:0 u 37. minuti pogodio Marko Novak, da bi jedan od istaknutijih igrača u domaćim redovima, Krešimir Barišić samo dvije minute kasnije prizemnim udarcem poslao gostujućeg vratara Stjepana Đurašina da ponovno ode po loptu u mrežu.

vatrogasac velika.jpg

Ako je dvojba oko pobjednika i postojala nju je odmah na početku drugog dijela otklonio kapetan Ivan Kontić koji je pogodio za novu radost domaćih igrača i navijača. Poraz gostiju do kraja je tek ublažio Danijel Škojc.

 

PRVA ŽUPANIJSKA LIGA, 9. KOLO
NK VATROGASAC – NK BUNA 3:1 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Novak (37), 2:0 Barišić (39), 3:0 Kontić (49), 3:1 Škojc (79)
NK VATROGASAC: Koš, Čumpek, Čavar (od 88. Vuković), Grilec (od 53. Vitez), Grabović, Kontić, Novak (od 87. Rajić), Barišić, Dilberović (od 76. Šimek), Ivkić, Vodelšek (od 46. Žgela). TRENER: Juro Gavran
NK BUNA: Đurašin, Starčević, Feljan (od 72. Šebek), Mrkonjić, Kovačić (od 58. Kostadin), Ruklić, Dumbović, Škojc, Huđber, Sremić (od 67. Gavrilović), Ištvanić (od 50. Jelekovac). TRENER: Miro Lukinić

Podijeli