Novosti Sport Događanja

VG sportski vikend

23.02.2018. / Damir Žbulj

Pred nama je još jedan zanimljiv i uzbudljiv sportski vikend u kojem će priliku za nove rezultatske uspjehe tražiti brojni klubovi i sportaši s velikogoričkog područja...

U organizaciji stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uspon i Sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije u Gradskoj sportskoj dvorani u subotu 24. veljače od 10 sati na rasporedu je deveto izdanja Velikogoričkog kupa, tradicionalnog turnira, koji će ove godine biti najbrojniji do sada te imati i međunarodni karakter.

NK Kurilovec je ovog vikenda trebao pod novim imenom debitirati u trećeligaškom natjecanju u derbiju kod Zagreba u Kranjčevićevoj ulici, ali je zbog vremenskih neprilika dvoboj odgođen za srijedu 14. ožujka. Ukoliko zimski uvjeti to dopuste Kurilovčani će u drugi dio sezone 3. HNL Zapad krenuti 3. ožujka na domaćem terenu protiv Segeste.

HNK Gorica će 'proljetni' dio sezone otvoriti u nedjelju 4. ožujka u 13 sati na Gradskom stadionu protiv druge momčadi Hajduka, uz izravan prijenos na HNTV-u.

U subotu 24. veljače zakazana je pripremna utakmice protiv Lučkog u 13 sati, koja bi trebala biti posljednja provjera treneru Prelecu i njegovim nogometašima prije početka završnog pohoda na HT Prvu ligu. Gorica II od 15 sati igra dvoboj protiv druge ekipe NK Lučko. 

Susreti će se odigrati na terenu s umjetnom travom Gradskog stadiona i gradska zimska služba pomogla je u čišćenju snijega s terena...


Rukometaši Gorice u subotu od 19 sati u SD Srednjih škola igraju dvoboj 15. kola Premijer lige protiv Umaga. Goričani su u prošlom kolu podbacili kod posljednjeg Metalca i sada pred svojim navijačima imaju imperativ pobjede protiv ekipe koja na ljestvici ima tri boda više od njih.

Ulazak na tribine u crvenoj ili crnoj majici je slobodan!

U subotu od 18 sati na teren Gradske sportske dvorane izlaze košarkaši Gorice u dvoboju 14. kola Prve muške lige. U Veliku Goricu stiže AKK Universitas iz Splita, koji je trenutno na ljestvici na četvrtoj poziciji s 21 bodom. Goričani su uvjerljivo na vrhu sa svih 13 pobjeda!

Nakon što su u Đakovu izgubile bez borbe, odbojkašice Azene u nedjelju od 18 sati (Gradska sportska dvorana) u devetom kolu drugog dijela natjecanja Prve lige (skupina 4) dočekuju Kostrenu. Đakovčanke su uvjerljivo prve na ljestvici s 21 bodom, dok Azena i Kostrena imaju po 11.

U 14. kolu 1. B NOL - centar odbojkašice Velike Gorice pokušat će u nedjelju od 15 sati na gostovanju u Vrbovcu doći do svoje prve pobjede.

Odbojkaši Gorice su u 14. kolu 2. NOL - centar slobodni. Nakon deset odigranih utakmica imaju tek dva poraza. Vodeći Daruvar ima deset pobjeda i jedan izgubljeni susret.

U dvoboju 13. kola 3. lige skupine Jug odbojkašice druge ekipe Velike Gorice dočekuju Ogulin, u subotu 24. veljače u 17 sati u dvorani OŠ Eugen Kumičić. Odbojkašice HOK Gorice u nedjelju od 12 sati gostuju u Dugoj Resi kod OK Plavi zmaj 2. HOK Gorica je vodeća sa svih deset pobjeda, dok OK Velika Gorica 2 u devet odigranih susreta ima šest pobjeda i tri poraza.

Rukometašice Udarnika, nakon pobjede u prošlom kolu nad Slogom, u nedjelju 25. veljače s početkom u 17 sati u dvoboju 14. kola 2. HRL Zapad gostuju u Senju kod Senije, koja na ljestvici ima bod prednosti.

Druga ekipa Udarnika u srijedu 28. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani od 18.30 sati igra dvoboj protiv Sesveta II u 17. kolu 3. HRL središte. (Foto: STKOI Uspon)

Podijeli