Novosti Sport Događanja

Vinko Skrbin: Puno mi znače ovakve utakmice, razlika između juniorske i seniorske razine je jako velika

19.04.2023. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice odigrali su pripremni dvoboj protiv Rudeša, lidera drugoligaškog poretka, odnosno vodeće ekipe SuperSport Prve NL. Obje ekipe su utakmicu odigrale u 'šarenim' sastavima, priliku su dobili igrači iz drugog plana pa je tako i trener Gorice Željko Sopić ispremiješao početnu postavu.

Od prve minute su krenuli Božidar Radošević, Mario Matković, Robert Ćosić, kapetan Krešimir Krizmanić, Matuš Vojtko, Valentino Majstorović, Edin Julardžija, Luka Kapulica, Vinko Petković, Nikola Vujnović i Tim Matavž, koji je u 31. minuti zabio i jedini gol na utakmicu za minimalnu 1:0 pobjedu turopoljskog prvoligaša.

Priliku s klupe dobili su u nastavku i neki gorički juniori, a dobru partiju pružio je i Vinko Skrbin.

"Rudeš je bio jedan zahtjevan protivnik, koji je težio igri i sigurno je bila jedna dobra utakmica. Puno mi znače ovakve utakmice, jer razlika između juniorske i seniorske razine je jako velika. Svaka minuta dobro dođe da se stekne dodatno iskustvo,"

"U juniorskoj ekipi nemam nikakvih problema, dobra smo ekipa, držimo se svi zajedno, odlično treniramo, svi se trudimo i želimo jednog dana zaigrati na ovom glavnom terenu, u seniorskoj konkurenciji, za prvu momčad. Gorička budućnost je po mojem mišljenju sigurna," rekao je Skrbin nakon pobjede nad Rudešom.

Gorica u nedjelju od 15 sati nastavlja svoju grčevitu borbu za opstanak u prvoligaškom društvu. U goste stiže Rijeka pod vodstvom Sergeja Jakirovića, bivšeg trenera Gorice. Razlika za pretposljednjem mjestom je nakon veličanstvenog slavlja na Šubićevcu samo jedan bod, a Šibenik u idućem kolu gostuje u petak kod Lokomotive.

U pretprodaji su cijene ulaznica - Sektori A1, B1 - 8 eura, Sektori A2, B2 - 8 eura, Sektori A3, B3 - 6 eura, Sektor C2 - 6 eura, a na dan utakmice četiri eura skuplje. Online prodaja završava u nedjelju u 13 sati, kada počinje prodaja na blagajnama. Osim online, navijači će ulaznice moći kupiti i u Fan pointu (Kolodvorska 36a, Velika Gorica) od ponedjeljka do petka od 14 do 18 sati te u Tisak Media poslovnicama u Zagrebu i Velikoj Gorici. 

Podijeli