Novosti Sport Događanja

Vlado Horvat preporodio Mraclin

30.10.2017. / Sportska redakcija

Mraclin je i u susretu protiv Oborova 74 nastavio uspješan rezultatski niz. Ostvarila je momčad trenera Vlade Horvata u tom susretu četvrtu uzastopnu pobjedu kojom se polako približavaju sredini poretka.

U nešto više od mjesec dana otkako je stigao za kormilo kluba iz Nove Grabe, iskusni je Horvat od momčadi koja više mjeseci nije znala za pobjedu uspio stvoriti sastav koji polako poprima pobjedničke obrise.

-Stvari su polako sjele na svoje mjesto. Momčad više nije u strahu, imamo glavu i rep, no ima tu još uvijek mjesta i za napredak- kaže nam trener Vlado Horvat koji je zadovoljan načinom na koji je momčad reagirala u jučerašnjem susretu.

Iako je pobjeda mogla biti i uvjerljivija, nije nezadovoljan niti s 3:1 jer je nastavljen pobjednički niz koji će momčad pokušati nastaviti u naredna četiri kola.

-Dečki su si zadali neki cilj da do kraja jeseni pokušaju ostati neporaženi. Vidjet ćemo kako će sve završiti, no ono što mene raduje je sjajna atmosfera koju smo uspjeli stvoriti. Stvari polako sjedaju na svoje mjesto, a veliku podršku imamo od Uprave i predsjednika Gorana Vukašinca koji nas prate u skladu s mogućnostima- za kraj će Horvat.

Neredno,13. kolo Parikožarima donosi gostovanje u Lonji koja je jučer poražena u Kobiliću od Vatrogasca. Bez obzira na to što je njihov nedjeljni protivnik neugodan na domaćem terenu, momčad Vlade Horvata u Lonjicu ne putuje s bijelom zastavom.

Podijeli