Novosti Sport Događanja

Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu

30.10.2022. / Damir Žbulj

Dolazak Cibone u Gradsku dvoranu uvijek pobudi interes goričkih ljubitelja košarke, međutim, ovaj put izostala je bilo kakva neizvjesnost na parketu i Vukovi su sve dvojbe riješili još u prvom poluvremenu, a na kraju su slavili s uvjerljivih 82:108.

Bila je to posebna utakmica za trenera Cibosa Josipa Sesara, bivše kapetane Bornu Kapustu i Ivana Majcunića, Marka Bakovića te Lovru Mazalina. Svi oni su u Gorici ostavili dubok trag, bili su do najvećih klupskih uspjeha i još su jednom potvrdili o kakvim se kvalitetnim igračima i treneru radi!

Cibona je u petak dobila tešku utakmicu protiv Borca u ABA ligi, imali su skraćenu rotaciju, bez nekoliko ozlijeđenih igrača, među kojima je bio i Filip Bundović, no, bilo je i to previše za skromne Bikove, koji su pod vodstvom trenera Vladimira Krstića upisali i šesti uzastopni poraz.

Prilika za izlazak iz krize dolazi već u srijedu, kad će Gorica gostovati kod DepoLink Škrljeva.

Jedino pozitivno iz ovog poraza od Cibone su neke minute za Ivana Oštrića, Franu Miloložu i Stipu Sokola, koji jedino u natjecateljskim utakmicama mogu napredovati. Bikove su predvodili Dino Cinac s 23 poena i osam skokova te Karlo Uljarević s 20 koševa. Nitko drugi nije imao dvoznamenkasti učinak.

Cibona je imala sedmoricu dvocifrenih, sjajan je bio Majcunić s 22 poena i šest ubačenih trica, Kapusta je za samo 15 minuta upisao 18 koševa, četiri skoka i pet asistencija, dok je Mazalin imao double-double učinak od 13 poena i 12 skokova. Baković se zaustavio na pet koševa, ali je imao i devet skokova.

"Čestitam Ciboni na zasluženoj pobjedi. Dominirali su praktički cijelu utakmicu, jedino je prva četvrtina bila na 'knap'. Cibona je u drugoj dionici zabila previše poena, pogotovo nakon skokova u napadu i u tranziciji, Početkom treće smo malo 'stisli', smanjili smo na deset razlike, ali poslije trice Perasovića oni su se opet odvojili. Naš najveći problem je tranzicijska obrana i protivnički skokovi u napadu i to je na kraju presudilo utakmicu," komentirao je novi poraz trener Krstić. 

Sve u svemu, bila je ovo jedna lijepa košarkaška večer u Velikoj Gorici, ali za navijače i simpatizere Cibone.

Gorica će morati priliku za bodove ove sezone ipak tražiti protiv slabijih suparnika.

Galerija slika

Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu Vukovi se poigrali s Bikovima: Sesar i njegove bivše goričke trupe projurile kroz Gradsku dvoranu

Podijeli