Novosti Sport Događanja

Zahuktali Kurilovec u Mladinu ne ide s bijelom zastavom

06.04.2018. / Sportska redakcija

Krajem listopada nogometaši Udarnika, a danas Kurilovca započeli su sjajan rezultatski niz u kojem su u osam odigranih susreta osvojili 22 boda zabilježivši pri tome sedam pobjeda i jedan remi zasjevši na treće mjesto tik do vodećeg dvojca, Vinogradara i Opatije. U posljednjem, 21. kolu Kurilovec je zgoditkom s bijele točke povratnika na teren Kristijana Brčića svladao HAŠK, a upravo je Brčić bio dvostruki strijelac i u ovotjednoj prijateljskoj utakmici protiv Poleta (SK) koji je svladan s 2:1.

-Drago mi je što smo i protiv HAŠK-a koji se u Kurilovcu prikazao u dobrom svjetlu nastavili taj sjajan niz. Mi smo eto u dobrom rezultatskom nizu, no još uvijek nismo uspostavili igru- osvrnuo se na posljednji susret trener Damir Biškup, čiju momčad u nedjelju u Mladini očekuje derbi susret protiv vodećeg Vinogradara kojem ovog proljeća baš i ne cvatu ruže.

-Sigurno nas čeka jedan pravi derbi, te mi tamo ne idemo s bijelom zastavom. Nećemo se predati, mi tamo jednostavno nemamo što za izgubiti. Prvo što želimo je da ne izgubimo, no ja vjerujem u svoje igrače koji će sve napraviti da se iz Mladine vratimo ne poraženi- najavio je nedjeljni derbi strateg Kurilovčana.

Nedjeljni susret u Mladini igra se od 16,15 sati.

Podijeli