Novosti Sport Događanja

Zoran Smrekar novi povjerenik Turopoljsko-posavske lige

14.03.2019. / Sportska redakcija

Turopoljsko- posavska malonogometna liga dobila je novo vodstvo. Jakova Markovića koji je bio povjerenik lige od njenog prvog dana te na toj dužnosti odradio četiri prethodna izdanja naslijedio je Zoran Smrekar. Do odlaska Jakova Markovića došlo je zbog privatno poslovnih razloga, a povjerenstvo lige odlučilo je na svom sastanku da na toj dužnosti od sada bude Zoran Smrekar iz Turopolja.

-Do 31. ožujka traju prijave za sudjelovanje, a iste se primaju isključivo pisanim putem na mail lige mnltip16@gmail.com ili na broj mobitela 099/ 4273560. Nakon završetka toga roka napravit ćemo sastav lige za ovu sezonu. Prioritet u prijavama imaju ekipe koje su i prošle godine bile sudionici lige- rekao je novi povjerenik Zoran Smrekar.

Kao i lani, liga će i ove sezone brojati 14 momčadi, a u odnosu na prošlogodišnju zbog neodigravanja dva susreta u ligi neće biti ekipe Orla, koja je diskvalificirana iz natjecanja, čime je jedno mjesto odmah u startu upražnjeno.

-Ligu ne planiramo širiti. Naša je želja da ligom i dalje vlada dobar ambijent, dobro druženje i što manje sporova na utakmicama. No, čim je u toku neko nadmetanje, naravno da dolazi do rivaliteta i sukoba, no sve u želji postizanja što boljeg rezultata- istaknuo je Smrekar te pozvao sve ekipe da se prijave za sudjelovanje.

Apsolutni pobjednik lige je momčad Kuča koja je slavila u četiri prethodna izdanja, ali i na dva susreta prvaka Turopoljsko-posavske lige i Lige Vukomeričkih gorica.

 

Podijeli