Novosti Sport Događanja

ŽRK Udarnik 'žestoko' krenuo u nastavak sezone, Bernarda Mostarlić i dalje predvodi 'topnice' 2. HRL Zapad

13.02.2023. / Damir Žbulj

Rukometašice Udarnika uspješno su krenule u nastavak sezone, sigurnom i dominantnom partijom te uvjerljivom 31:17 pobjedom nad Samoborom.

Gošće nisu imale nikakve šanse, u prvih 25 minuta zabile su samo četiri pogotka, a već na poluvremenu je bilo 15:7 na semaforu.

U nastavku su Udarnice nastavile u istom ritmu te su apsolutno zasluženo uzele bodove.

Bernarda Mostarlić i Nikolina Laco predvodile su slavlje s po sedam golova svaka, Ela Bajkuša dodala je šest, a Anja Haramina pet pogodaka.

Anja Jambrešić je precizna bila triput, a mrežu suparnica su jednom pogađale u Andrea Antonić, Iva Štefan i Franka Gvardiol.

Doprinos pobjedi dale su i vratarke Lea Krznar, Lena Dunđerović, kao i Magdalena Jurić, Diana Vincek, Nera Butković, Lana Vrabelj i Lea Bošković.

Djevojke pod vodstvom Darija Zrnića i dalje su druge na ljestvici 2. HRL Zapad s 20 bodova, četiri manje od vodećeg Rudara iz Labina, dok je Bernarda Mostarlić i dalje na vrhu ljestvice strijelaca s 95 golova u 12 odigranih utakmica.

U idućem kolu na rasporedu je gostovanje kod Liburnija-Opatije.

Rukometašice Gorice u 3. HRL Središte nisu bile uspješne na gostovanju u Pisarovini kod Jamnice te su upisale 30:21 poraz.

Istaknule su se Anamaria Puđa sa šest i Danijela Mihaljević s pet postignutih golova.

Igračicama Filip Merić ovo je šesti izgubljeni dvoboj sezone, a s 15 osvojenih bodova nalaze se u sredini poretka.

Goričanka u idućem kolu u goste dolazi druga ekipa Samobora.

 

Podijeli