°C 22

Tjedan obilježile provale u vikendice i krađa parfema

21.09.2018.

Ivana Ćurić

Velikogorička policija u tjednu od 15. do 21. rujna evidentirala je 33 razna događaja. Građani su prijavili šest kaznenih djela, jedno nasilje u obitelji, a dogodilo se i 10 prometnih nesreća.

Na meti su bile vikendice, jedna provala se dogodila u Čičkoj Poljani od 25. kolovoza do 17. rujna. Tamo je nepoznati počinitelj ušao u dvorište, zavlačenjem alata obio vrata na vikendici u vlasništvu 72-godišnjaka. Nakon što jE ušao u unutrašnjost ukrao je solarnu lampu i benzinski agregat. Šteta iznosi 1200 kuna.

Druga provala se dogodila u Velikoj Buni u vremenu od 11. do 19. rujna. Nepoznati počinitelj provalio je u vikendicu u Ulici Turopoljsko-posavskog odreda. Nepoznati lopov je demontirao zaštitne drvene grilje na balkonskim vratima, provalio u kuću i ukrao veću količinu alkoholnih pića. Time je vlasnika oštetio za nekoliko tisuća kuna.

Uz provale u vikendice, ponovno se dogodila i krađa parfema. U ponedjeljak, 17. rujna, od 12:45 do 12:50 u Muller su ušle dvije nepoznate osobe koje su iskoristile nepažnju djelatnica i ukrale četiri parfema u vrijednosti 2100 kuna.