Novosti Sport Događanja

Damir Biškup predstavljen u Kurilovcu

22.03.2017. / Sportska redakcija

Novoizabrani trener kurilovečkog nogometnog četvrtoligaša, Damir Biškup jučer je i službeno predstavljen javnosti nakon čega je s predsjednikom Udarnika, Filipom Gabelicom u klupskim prostorijama potpisao ugovor suradnji.

Damir Biškup u Udarnik dolazi iz Zeline gdje je proveo posljednjih pola godine, a u dosadašnjoj karijeri kao trener je radio u Međimurju, Zavrču, Hrvatskom dragovoljcu, a jedan dio prošle sezone bio je i pomoćnik bratu Draženu na klupi HNK Gorice.

U Kurilovec ga je kaže privukao izazov, ali i ambicija kluba da se uđe u 3. HNL.

-Poziv gospode iz Kurilovca prihvatio sam objeručke te ni trenutka nisam razmišljao o dolasku u Kurilovec. Nadam se da ću nastaviti ovdje gdje je trener Perković stao jer zanima me samo prvo mjesto i naslov prvaka. Ova momčad je prekvalitetna da bi si dozvolila kikseve kakav im se dogodio u prošlom kolu protiv Gaja-u prvom nam je razgovoru rekao novi trener Udarnika, Damir Biškup.

Osim što je i sam istaknuo kako mu je cilj osvajanje prvog mjesta i isti teren pred njega je stavila i Uprava kluba.

-Iskreno, nisam došao ovdje da budemo drugi. Ja mogu obećati samo rad, maksimalni profesionalizam na svakom treningu i maksimalni pristup na svakoj utakmici jer samo tako možemo ostvariti ovo što je zacrtano- rekao nam je Biškup koji se nakon ovih protokolarnih obaveza spustio u svlačionicu te igrače izveo na trening.

Službeno predstavljanje na klupi Udarnika imat će u nedjelju u Zaboku, gdje je Kurilovčane od 10 sati očekuje susret protiv Mladosti.  

Podijeli