Novosti Sport Događanja

Kurilovčani uvjerljivi u Zagrebellu

10.03.2018. / Damir Žbulj

Nogometaši Kurilovca sjajno su otvorili proljetni nastavak sezone u 3. HNL Zapad. Na gostovanju kod posrnulog velikana Zagreba, na terenu u Veslačkoj, slavili su s uvjerljivih 3:1, golovima u nastavku susreta.

Ivan Horvat zabio je u 57. minuti, dok je samo četiri minute kasnije prednost gostiju udvostručio Filip Hodak.

Četiri minute prije kraja treći gol za Kurilovčane zabija Matej Kelava, iz kaznenog udarca.

U idućem napadu počasni gol za nekad davno i prvake Hrvatske postiže Matko Budan.

Ekipa Damira Biškupa pokazala je kako je odlično odradila pripreme i kako odgoda nastavka natjecanja nije poremetila njihove planove.

U preostalim susretima Vrapče je s 1:0 svladalo HAŠK, Vinogradar je s 2:0 slavio kod Dugog Sela, Vrbovec je upisao 2:! pobjedu u Sisku kod Segeste, Maksimir je identičnim rezultatom dobio na gostovanju Jadran-Poreč. Pazinka je s Opatijom odigrala bez postignutih golova, Zagorec je kod kuće s minimalnih 1:0 poražen od Rudara, dok je Dubrava Tim kabel s 2:0 dobila Krk. Trnje i Špansko igraju u nedjelju. 

Kurilovec je napredovao na ljestvici te se sada s 34 boda nalazi na trećoj poziciji, dva boda više od Krka. Vinogradar je uvjerljivo prvi s 45 bodova, a Opatija ima šest manje.

U idućem kolu Kurilovec je domaćin Segesti, a dvoboj je na rasporedu 17. ožujka.

3. HNL - Zapad, 18. kolo:
NK Zagreb - NK Kurilovec 1:3 (0:0)

NK Zagreb: Javor, Surać, Hasan, Perić, Jokić, Samodol (Burilo 71'), Matijašević, Kauzlarić, Tokić, Pavlic (Budan 67'), Kaltak (Jurak 89'). Trener Dražen Medić.

NK Kurilovec: Domagoj Kranjčec, Ante Džaja, Petar Lucijan Čurek, Mislav Čunčić, Dražen Ladović, Ivan Horvat (Marko Čolić 81'), Nikola Brajko, Filip Hodak (Mijo Šarić 62'), Matej Kelava, Luka Povoljnjak (Stjepan Celiček 71'), Marijan Grdenić. Klupa: Stjepan Sučić, Filip Turkalj, Ivan Čolić, Domagoj Šoštarec. Trener: Damir Biškup.

Podijeli