Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Derbi Futsal Gorice Epic Brozo i Uspinjače Gimke u borbi za vrh ljestvice

13.02.2022. / Damir Žbulj

U nastavak sezone Futsal Gorica ući će s 'pojačanjem' u imenu, jer odsad će se u punom nazivu stajati i dodatak 'Epic Brozo', ugostiteljski objekt u vlasništvu našeg proslavljenog nogometaša Marcela Brozovića.

Obitelj Brozović dala je podršku ovom projektu, uz nekolicinu drugih sponzora, a sve s jednim ciljem, kako bi Velika Gorica u idućoj sezoni imala i futsalskog prvoligaša.

Naš grad je specifičan po tome, jer uz Zagreb, jedini ima klubove u najvišem rangu i u nogometu, košarci, rukometu i odbojci.

Jedva čekamo i da se Futsal Gorica Epic Brozo priključi hrvatskoj malonogometnoj eliti, a ove nedjelje igra se jedan od važnijih okršaja na tom putu.

U Gradsku sportsku dvoranu od 17.30 sati stiže Uspinjača Gimka, legendarni hrvatski malonogometni klub, trenutno vodeća ekipa na ljestvici 2. HMNL Zapad, koja je u devet odigranih utakmica skupila 22 boda.

Goričani imaju bod manje, ali i jedan odigrani susret manje od glavnog konkurenta u borbi za titulu prvaka, koje osigurava mjesto u kvalifikacijama za popunu 1. HMNL.

"Ova utakmica može odlučiti puno toga i zato pozivamo sve na dođu u dvoranu i pruže nam podršku," poručili su iz redova Taurasa, koji su ove sezone, u prvom međusobnom dvoboju, zagrebačkoj Uspinjači nanijeli jedini poraz.

U dramatičnoj utakmici i 4:3 slavlju fantastični Renato Rumbak zabio je hat-trick, dok je jednom precizan bio i Tino Čirjak.  

Velikogorički futsalski klub omogućio je i prijenos uživo putem livestreama, za sve one ljubitelje malog nogometa koji neće moći doći u dvoranu u Rakarskoj ulici.

Uvertira ovom futsalskom spektaklu bit će utakmica kadeta protiv vršnjaka iz Futsal Dinama, koja počinje u 15.45 sati.

Cijena ulaznice za cijeli nedjeljni program iznosi 20 kuna, a ulaz je moguć uz predočenje COVID potvrde.

Podijeli