Novosti Sport Događanja

Rendulić: Ne treba sada 'plakati za prolivenim mlijekom'

29.01.2022. / Damir Žbulj

Nogometaši Gorice razočaravajuće su otvorili nastavak prvoligaške sezone. Poraz 2:1 nakon početne prednosti, ali prije svega slaba igra na Drosini, stavili su upitnik na sve ono što je ekipa Krunoslava Rendulića radila na pripremama.

"Čestitke Istri na zasluženoj pobjedi, jednostavno mi nismo bili pravi. Puno smo griješili i kad je tako, onda i dobijete takav gol. Nismo zaslužili ništa više od poraza..."

"Rani pogodak nas je trebao stimulirati, ali izgleda da nas je destimulirao. Od prve minute se vidjelo da nismo pravi, gubili smo puno duela i jednostavno je utakmica otišla na stranu Istre," istaknuo je nakon poraza strateg turopoljskog prvoligaša.

->> Prvi poraz u Puli: Preokret Istre i zasluženo slavlje, razočaravajući ulazak u nastavak sezone Goričana


Gorica je u osmom gostovanju u HT Prvoj ligi u Puli prvi puta izgubila...

"Jednom se i to moralo dogoditi i ispada da sam to bio ja."

Na očekivanoj razini nije bio niti Kristijan Lovrić, koji je u siječnju ponovno bio u centru pažnje zbog eventualnog transfera.

"Nije tajna da je Lovrić naš najznačajniji igrač i kad on nije pravi onda cijela momčad nije prava. Nitko drugi nije preuzeo odgovornost i kad Lovrić nema svoj dan onda to završi porazom.

Među vratnicama je na mjestu prvog vratara debitirao 21-godišnji Jan Paolo Debijađi, dijete kluba, koji je pokazao da ima veliki potencijal.

"Dobar je bio. Dobio je dva gola, ali kod niti jednog nije kriv, nije mogao bolje reagirati, " pohvalio je izvedbu svog čuvara mreže Rendulić.

Iduće subote u Veliku Goricu stiže Hajduk.

"Napravit ćemo analizu, vidjeti gdje smo griješili i nadam se da ćemo to kroz idući tjedan ispraviti. Ova utakmica je završila i ne treba 'plakati za prolivenim mlijekom'. Idemo sad u idućoj utakmicu probati uzeti bodove," poručio je za kraj trener Gorice.

U 21. kolu HT Prve lige Osijek će dočekati Slaven Belupo, dok Hajduk gostuje u Šibeniku. U nedjelju Lokomotiva igra protiv Hrvatskog dragovoljca, dok je na Maksimiru od 17.30 sati na rasporedu veliki derbi Dinama i Rijeke.

 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Podijeli