Novosti Sport Događanja

U nedjelju se igra derbi Dinamo Hidrel-Turopoljac

20.10.2017. / Sportska redakcija

Ovog vikenda igraju se utakmice 11. kola Prve županijske lige. Gledajući raspored zaključak je samo jedan; svi putevi ove nedjelje vode u Novo Čiče gdje se igra turopoljski derbi između trećeplasiranog Dinamo Hidrela i vodećeg Turopoljca.

Lanjski susret između ova dva sastava bio je pravi praznik nogometa. Više od pet stotina navijača stvorilo je atmosferu kakve se ne bi posramili niti prvoligaški tereni. S kakvim ambicijama akteri ulaze u nedjeljni susret doznali smo od sportskog direktora Turopoljca, Franje Berkovića te Jadranka Lucina iz Dinamo Hidrela. Oba sastava najavljuju pobjedu, a tko će se radovati bit će poznato u nedjelju iza 17 sati.

-Respektiramo Dinamo Hidrel. Mi želimo igrati nogomet, te i u nedjelju idemo na tri boda. Imamo sjajnu atmosferu i ozračje tako da smo optimisti- kaže Franjo Berković, dok Jadranko Lucin poručuje:

„Idemo na pobjedu. Dečki su strašno motivirani, što se vidjelo i na posljednjem treningu. Nakon dva poraza nemamo pravo na pogrešan korak“.

Susret se igra u nedjelju od 15,30 sati kada se sastaju i Dubrava-Buna, Meštrica-Sava, Mladost-Mraclin, Oborovo 74-Vatrogasac, Lonja-Zvekovac, dok kolo u subotu otvaraju Brcko-Sloga i Ban Jelačić-Kloštar.

Podijeli