Novosti Sport Događanja

[PRIJENOS UŽIVO] Bikovi se na splitskim Gripama bore za Final 4 Kupa: Onaj s više volje, srca, pameti i hrabrosti - pobjeđuje

16.02.2022. / Damir Žbulj

Jednu od važnijih utakmica sezone košarkaši Gorice igraju ove srijede u dvorani na splitskim Gripama. Nakon sjajne prvenstvene pobjede nad Zadrom pokušat će Bikovi iznenaditi još jednog favorita za plasman na završni Final 4 turnir Kupa Kreše Ćosića.

Žuti su favoriti za prolaz, no, Kup je specifično natjecanja u kojem su iznenađenja uvijek moguća.

-->> Kalajžić na popisu i novog izbornika: Svjesni smo da na Gripama nismo favoriti

Pokazala je to Gorica već puno puta u proteklih nekoliko godina.

No, Split je ove sezone već dva puta svladao Goričane...

"Oni igraju rang više od nas i stoga su izraziti favoriti. Tim više što su odmorili Ukića koji  nije igrao zadnju utakmicu. Splićani imaju visinu, masu, igraju ABA ligu koja je puno teže natjecanje od hrvatske lige koju mi igramo. Međutim, 5 igrača izlazi na teren s jedne i s druge strane. Tko pruži više volje, više srca, više  pameti, hrabrosti i želje taj pobjeđuje. Tako da vjerujem da će moja ekipa dati sve od sebe i kako će pobjedom osigurati Final Four,”  najavio je trener Gorice Mladen Starčević.

Pod njegovim vodstvom Gorica je upisala dvije pobjede i nadamo se kako će se taj niz nastaviti.

Četvrtfinalni okršaj Kupa Kreše Ćosića na rasporedu je od 16 sati, a izravan prijenos omogućio je HKS TV:

Završni Final 4 turnir igra se već u petak i subotu, 18. i 19. veljače, u dvorani Centra Zamet, a svoje mjesto u Rijeci već su osigurali Zadar, Cibona i Cedevita Junior.

Podijeli