Novosti Sport Događanja

13.05.2021. Matičin četvrtak nastavlja se u online izdanju: Ogranak predstavlja drugi broj Škrijne turopolske

S obzirom na važeće epidemiološke mjere koje još uvijek ne dozvoljavaju veća okupljanja, Ogranak Matice hrvatske u Velikoj Gorici svoj projekt Matičin četvrtak nastavlja u online obliku.

12.05.2021. FOTO Povijest obrtništva velikogoričkog kraja izložena u Muzeju Turopolja, uskoro i monografija!

Bogata povijest obrtništva na velikogoričkom području koja se proteže kroz nekoliko stoljeća, tema je najnovije izložbe u Muzeju Turopolja koju je pripremilo Udruženje obrtnika Velika Gorica na čelu sa predsjednikom Vladimirom Birekom.

11.05.2021. Za gostovanja kulturno-umjetničkih udruga u Hrvatskoj i inozemstvu Županija osigurala 350.000 kuna

Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Zagrebačke županije raspisala je Javni poziv za dodjelu 350.000 kuna za financiranje putnih troškova kulturno-umjetničkim udrugama za gostovanja u Republici Hrvatskoj i inozemstvu.

11.05.2021. Rekordan odaziv na natječaj Pišem ti pismo! Pristigla čak 152 pisma iz Hrvatske i regije, evo tko su dobitnici

-Zadatak žirija zaista nije bio lak s obzirom na posebnost svakog pisma u koje je utkano osobno iskustvo susreta s knjigom i čitanjem – od malih nogu do zrelije dobi.

11.05.2021. Barbara Županić (MOST): Moj fokus bit će mladi

MOST Velike Gorice održao je danas konferenciju za medije kojoj je glavna tema bila njihov program za mlade u Velikoj Gorici, a predstavila ga je kandidatkinja MOST-a za zamjenicu gradonačelnika Barbara Županić.

11.05.2021. FOTO Dan na Tuđmancu ispunjen smijehom i lavežom: Humanitarna akcija dobila je dva sretna završetka!

Humanitarna akcija koju su zajedničkim snagama pokrenuli i održali Gorički klub mladih te udruga Sigurna Kućica rezultirala je prekasnim danom ispunjenim smijehom, lavežom i dijeljenjem iskustava o kućnim ljubimcima, a na kraju je imala dva sretna završetka.

11.05.2021. Vježbenička tvrtka velikogoričkih ekonomista pobjednica smotre Word Skills Croatia!

Vježbenička tvrtka velikogoričke Ekonomske škole, VT Fresh Juice bar d.o.o. o čijem smo plasmanu među pet najboljih pisali prije desetak dana, pobjednica je smotre vježbeničkih tvrtki World Skills Croatia 2021.!

10.05.2021. Fujijevci ponosno trčali za one koji ne mogu: "Klincima to znači neopisivo puno, lijepo je biti dio jedne veće misije"

Trčati za one koji to ne mogu misija je humanitarne globalne utrke Wings for Life kojoj su se i ove godine rado pridružili članovi velikogoričkog Judo kluba osoba s invaliditetom 'Fuji'.

10.05.2021. FOTO: Baka Ankica uživa u novom domu, ne skida osmijeh s lica

Još jedna humanitarna akcija VG Legacyja na koju itekako mogu biti ponosni uspješno je privedena kraju. Osigurali su dostojanstvenu starost 86-godišnjoj Ankici i sve nas podsjetili da je DOM tamo gdje je SRCE.

10.05.2021. Još jedna skupina goričkih mališana pomaže dječji odjel KBC-a Rebro, uključili se svi područni objekti DV-a Velika Gorica

Velika Gorica zaista nema brige za budućnost kada su u pitanju nove generacije klinaca koje, kako svjedočimo gotovo svaki dan, od malih nogu uče kako prije svega odrasti kao čovjek i imati osjećaja za druge oko sebe koji su u potrebi.

09.05.2021. Damir Hoyka u Galženici predstavlja svoj roman

Riječ je o prvom dijelu romana u nastavcima namijenjenom čitateljima od 7-18 godina, no pisan je na način da bude zanimljiv svim uzrastima.

09.05.2021. MOST darovao cvijeće Velikogoričankama: „Svim majkama, sretan Dan majki!“

Ovim malim znakom pažnje razveselili su Velikogoričanke koje su se našle u srcu grada ovog nedjeljnog jutra.

Prikazano 1 - 12 od 3707