Novosti Sport Događanja

04.08.2021. Izdvoji 15 minuta i budi nečiji superheroj! Još se stignete odazvati akciji darivanja krvi, provjerite termine!

Svega 15 minuta vašeg vremena dovoljno je da spasite nečiji život i postanete njegov superheroj! Upravo toliko vremena potrebno je izdvojiti da biste darovali krv, a priliku za to veliko dobro djelo u kolovozu imate još danas.

04.08.2021. Judaši iz Fujija slave 9. rođendan, otkrili koja im je jedina rođendanska želja!

Velikogorički Judo klub za osobe s invaliditetom 'Fuji' slavi svoj deveti rođendan. Godine 2012. krenuli su u misiju približavanja juda djeci s teškoćama i upoznavanja s čarima ovog sporta, što im itekako dobro ide.

03.08.2021. Društvo žena Buševec ponovno u akciji: Pomogle potrebite obitelji iz Velike Bune i Kozjače!

Društvo žena Buševec nastavlja sa svojim plemenitim aktivnostima. Ovog puta prikupili su potrebne stvari za jednu obitelj iz Velike Bune te jednu iz Kozjače i tako po tko zna koji puta pokazali koliko veliko srce imaju.

02.08.2021. FOTO Vrijedna mama iz Gradića zasukala rukave i uredila dječji pješčanik: „Svatko od nas može napraviti malu aktivnost..."

-I sad je sve lepo pokošeno i pokupljeno svo smeće pa mi je taj pješčanik baš bio grozan! Samo želim da se moja kćerka i ostali klinci mogu igrat u pijesku- rekla je mama M.

01.08.2021. 'Vidim, čujem i mirišem ljeto' u Vukovini uz predstave, izložbe, filmove i radionice

U subotu, 7. kolovoza, održat će se tradicionalna manifestacija "Vidim, čujem i mirišem ljeto" u organizaciji udruge Vukovina u srcu.

30.07.2021. Vrijednih ručica djelo: Pet šarenih klupa krasi dvorište Centra za djecu, mlade i obitelj! Evo što su još naučili na radionicama

U Centru za djecu, mlade i obitelj ovog je ljeta održano dvadesetak radionica. Djeca su se družila, zabavljala, izražavala kreativnost i učila.

30.07.2021. Neretvanska dolina prigrlila Petrinjca Branka Šubića, na putu ne izostaje podrška Velikogoričana

Petrinjcu Branku Šubiću, na ovom putu podršku pružaju velikogorički poduzetnici.

29.07.2021. Ne propustite animirani hit "Divlji Spirit", ni "Krstarenje džunglom" na koje vas vodi Emily Blunt

Novi filmski naslovi na rasporedu su od 29 srpnja do 1. kolovoza u Kinu Gorica.

29.07.2021. Nastavlja se uređenje Spomen doma 153.brigade u Velikoj Buni

U Spomen domu su postavljene slike i grbovi Republike Hrvatske.

28.07.2021. Matičin četvrtak uz Nenada Rožića i OSS Buševec

Na 255.Matičinu četvrtku, 29.srpnja, predstavlja se Ogranak Seljačke sloge Buševec. O aktivnostima Ogranka koji se nedavno vratio sa Svjetske folklorijade u Rusiji govorit će njegov predsjednik Nenad Rožić.

28.07.2021. Velikogoričanin Krešimir Starčević nastupio na Međunarodnom udaraljkaškom festivalu u Portugalu

Velikogorički pijanist Krešimir Starčević nastupio je na Međunarodnom udaraljkaškom festivalu "Tomarimbando" u portugalskom gradu Tomaru, kao član "biNg bang" ansambla.

28.07.2021. Crveni križ najavio novu akciju darivanja krvi: „Imate 15 minuta? To je dovoljno da spasite život”

Prema informacijama Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu zalihe krvi gotovo svih krvnih grupa su smanjene, a čak polovica ih se nalazi ispod optimalne razine.

Prikazano 1 - 12 od 3894