Novosti Sport Događanja

26.09.2021. Kako do bespovratnih sredstava za energetsku obnovu obiteljske kuće? Doznajte na ovoj besplatnoj radionici

Energetskom obnovom vašeg doma možete uštedjeti od 30 do 60% na režijama, povećati udobnost i stanovanja, ali i očuvati okoliš. Za obnovu vaše kuće možete dobiti bespovratna sredstva od Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

26.09.2021. TheTur Weddings: Najvažniji dan u životu proslavite u eleganciji šatora okruženi prekrasnom prirodom

Netaknuta priroda, mir, cvrkut ptica i romantika pod vedrim nebom kombinacija je koja sve više privlači mlade parove prilikom organizacije njihove svadbene svečanosti

25.09.2021. Vikendica u Kobiliću na meti nepoznatog provalnika

Među metama provalnika na širem velikogoričkom području prije nekoliko dana našla se i vikend kuća u naselju Kobilić.

25.09.2021. ALOHA program mentalne aritmetike dostupan i u Gorici: Mentalnim treninzima i pametnim igrama do jačanja mozga i razvoja inteligencije

ALOHA je najstariji međunarodni program mentalnog i intelektualnog razvoja za djecu, a od ove je godine dostupan i u Velikoj Gorici. U Helen Doron English Centru, u ulici Matice Hrvatske 3 vaši će mališani moći razvijati svoje moždane vijuge i jačati mozak mentalnom aritmetikom.

24.09.2021. Općina Orle raspisala natječaj za dodjelu stipendija: Srednjoškolcima 500, a studentima 700 kuna!

Općina će dodijeliti stipendije za učenike temeljem postignutog uspjeha i temeljem socijalnog statusa te za studente s prebivalištem na području Orla.

24.09.2021. ZET-ova linija 304 za Mraclin i Okuje od ponedjeljka prometuje izmijenjenom trasom

Od ponedjeljka, 27. rujna, autobusna linija 304 (Velika Gorica – Mraclin – Okuje) prometovat će djelomično izmijenjenom trasom, poručuju iz ZET-a.

24.09.2021. Lažni popisivači krenuli u akciju: Pripazite koga puštate u svoj dom, evo kako možete prepoznati prevarante!

Od početka prve faze popisa stanovništva Državni zavod za statistiku zaprimio je nekoliko dojava građana o lažnom predstavljanju pojedinaca kao popisivača s ciljem ulaska ili pokušaja ulaska u dom pa stoga i iz PP Velika Gorica stiže apel o pojačanom oprezu građana.

23.09.2021. "AGROfitness", "Selim se", "Probudi se VG"... Polaznici predinkubacijskog programa predstavili svoje poduzetničke ideje

U prostorijama StartupVG Poduzetničkog inkubatora u popodnevnim satima održan je završni susret (Demoday) polaznika predinkubacijskog programa.

23.09.2021. Sportskim udrugama Zagrebačke županije 6,1 milijun kuna

Pravo podnošenja programa imaju pravne osobe sa sjedištem/ prebivalištem u Zagrebačkoj županiji, a koje temeljem Zakon o sportu mogu obavljati djelatnost sporta i članice su Zajednice športskih udruga i saveza Zagrebačke županije.

23.09.2021. Pod rotirkama lovili 46-godišnjaka u Ul. Matice hrvatske: Napuhao čak 2,3 promila, a vozačka mu već ranije poništena!

Po utvrđenom vozač je uhićen te je po otriježnjenju prepraćen na nadležni sud gdje mu je izrečena nepravomoćna zatvorska kazna u trajanju od 60 dana

23.09.2021. Teška nesreća kod čvora Buzin: U naletu vozila poginuo pješak, policija traži svjedoke

U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradao pješak, dok se nepoznato vozilo udaljilo.

Prikazano 1 - 12 od 5629